Ingezonden persbericht

Rogier Gielen wordt sales directeur bij SmartHaven

AMSTERDAM, 20020207 -- Amsterdam, 6 februari 2002. Softwarebedrijf SmartHaven heeft drs. Rogier Gielen MBA aangesteld als sales directeur. Gielen wordt verantwoordelijk voor de verkoop van SmartHaven's softwareoplossingen voor het structureren van informatie en kennis binnen bedrijven. Het in 1999 opgerichte SmartHaven verzekerde zich onlangs van nieuwe financiering voor marktbewerking en verdere ontwikkeling van haar innovatieve producten. Daarop is Gielen gevraagd om de commerciële activiteiten vorm te geven. Inmiddels is gestart met de introductie van SmartHaven's 'Classification Engine'.

Voordat hij in dienst van SmartHaven kwam, was Gielen zelfstandig actief op het gebied van E-Business consultancy en new business development voor middelgrote bedrijven en internet startups. Tussen 1997 en 1999 was hij Product Marketing Manager bij Oracle Nederland. Daarvoor vervulde hij verschillende commerciële en project management functies voor Exact Software.

SmartHaven
Softwarebedrijf SmartHaven (www.smarthaven.com) ontwikkelt oplossingen om informatie en kennis binnen bedrijven te structureren en beheren. De producten van SmartHaven zorgen ervoor dat de in organisaties aanwezige informatie overzichtelijker en toegankelijker gemaakt wordt; daarnaast wordt alle elektronisch binnenkomende informatie efficiënt en effectief ingedeeld, opgeslagen en verspreid. Dit betekent dat de kwaliteit van informatiestromen wordt verbeterd, medewerkers snel de juiste en complete informatie kunnen vinden, de productiviteit verbetert en fors bezuinigd kan worden op kosten van databeheer en -opslag. Dit maakt de SmartHaven's oplossingen met name interessant voor 'kennisintensieve' bedrijven in competitieve markten, zoals financiële dienstverleners en adviesbedrijven. SmartHaven is gevestigd in Amsterdam en telt 17 medewerkers.



Ingezonden persbericht