Prolion Holding N.V.

PERSBERICHT

Aantal pagina's: 1
7 februari 2002

Voorlopige surseance verleend aan Prolion Sales

In navolging van het persbericht dat vanochtend is verschenen maakt Prolion Holding N.V. ("Prolion") bekend dat de rechtbank in Haarlem Prolion Sales B.V. voorlopige surseance van betaling heeft verleend. Prolion Sales B.V. is de werkmaatschappij van Prolion waarin zich nagenoeg alle operationele activiteiten bevinden.

Prolion Sales heeft voorts een concept surseanceakkoord ter griffie van de rechtbank gedeponeerd waarin aan de concurrente crediteuren betaling van 10 % van hun vorderingen wordt aangeboden. Stemming over het akkoord vindt plaats op 2 april 2002.

Tot bewindvoerders zijn benoemd mr. J. Tanger uit Velsen-Zuid en mr. J.C. van Apeldoorn uit Amsterdam.

Directie Prolion Holding N.V.

Vijfhuizen, 7 februari 2002

Voor nadere informatie:
Prolion Holding N.V.
Tel: 023 558 9050

Website:www.prolion.nl
Profiel
Prolion, sinds juli 1997 genoteerd aan Euronext Amsterdam, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van systemen voor automatisering en procesbeheersing in de melkveehouderijsector. In deze sector heeft Prolion een uitgebreide productenrange ondergebracht in verschillende labels. Tot de productenrange van Prolion behoort onder meer de melkrobot (AMS). Dit is een volledig geautomatiseerd systeem voor melkwinning in de stal, gebruikmakend van een met sensoren uitgeruste melkrobot.