Gemeente Leiden

Gratis advies over fondsenwerving

WAVeS en Fonds 1818 openen 'geldspreekuur'

Vanaf de komende donderdagavond houdt vrijwilligersteunpunt WAVeS samen met Fonds 1818 om de week een speciaal 'geldspreekuur' voor organisaties en instellingen. Tijdens het spreekuur krijgen vertegenwoordigers advies over fondsenwerving voor projecten.

CULTUUR EN EDUCATIE - Het tweewekelijkse spreekuur vindt op donderdagavond in de oneven weken plaats tussen half zeven en half negen, in het vrijwilligerssteunpunt WAVeS aan de Breestraat 15. Tijdens het spreekuur kunnen non-profit organisaties zoals sportverenigingen, stichtingen en culturele instellingen, vragen stellen over het financieren en organiseren van projecten. Medewerkers van WAVeS en Fonds 1818, het voormalige VSB fonds Den Haag en omstreken, geven gratis advies over hoe mogelijke geldgevers het beste te benaderen zijn en hoe een goede projectbegroting opgesteld wordt. Het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken.

Meer informatie: WAVeS, Els Jansen, (071-5160475) of Fonds 1818, Dorothy Warmerdam, (070-3754957).

Het vrijwilligerssteunpunt WAVeS opent op donderdagavond om de week zijn deuren op de Breestraat 15 om gratis advies over fondsenwerving te verstrekken aan non-profit organisaties. Foto: Wim van Noort.