Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-02-2002
Persberichten district Rijn &Venen, 10.10 uur

Aanrijding tussen bromfietser en automobilist

KOCKENGEN- Op donderdagavond om 18.00 uur raakte een 17- jarige bromfietser uit Breukelen gewond door een aanrijding op een rotonde.

De 17- jarige jongen reed op zijn bromfiets uit de richting van Woerden in de richting van Breukelen en naderde een nieuwe rotonde op de provinciale weg bij Kockengen. Bij het verlaten van de rotonde werd de bromfietser verrast door een 35- jarige automobilist uit Harmelen en hij werd aangereden. (Zowel de bromfiets als de jongen vlogen door de lucht). Een getuige zag het ongeval gebeuren en meldde dit bij de politie. De jongen is met lichte verwondingen naar ziekenhuis Oudenrijn gebracht.

Fietser aangereden

MAARSSEN- Op donderdagmorgen om 8.00 uur werd een 14-jarig meisje uit Maarssen aangereden op de Huis ten Boschstraat door een 31- jarige automobiliste, eveneens uit Maarssen.

De bestuurder had de fietser over het hoofd gezien, wat een aanrijding tot gevolg had. Het meisje kwam op de motorkap terecht. De ambulance was snel ter plaatse. Ze is meegenomen naar ziekenhuis Oudenrijn in verband met beenletsel.

Aanhouding in trein

WOERDEN- Op donderdagavond rond 19.50 uur kreeg de politie een melding dat zich drie vervelende heren in de trein richting Woerden bevonden.

Aangekomen op het station in Woerden sprak de politie met de conducteur en conductrice. Zij verklaarden dat de vier jongens, in leeftijd van 17 tot 19 jaar en afkomstig uit Gouda, zich agressief gedroegen en beledigingen uitten richting de conducteur. Hierop heeft de politie drie mannen aangehouden en meegenomen naar het bureau. Tegen hen is proces- verbaal opgemaakt.