Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 8-02-2002 Persberichten verkeersongeval op A-2 (HP 15.10 uur) Vrijdag 8 februari 2002

Beek, gewond bij verkeersongeval op A-2:
Een 57 jarige automobilist woonachtig te Limbricht is vrijdagmorgen 8 februari 2002 omstreeks 10.20 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval met een stilstaande vrachtauto op de A-2 komende vanaf de oprit Stein.
Een 43 jarige vrachtautochauffeur woonachtig te Loosbroek kreeg rijdende in de oprit naar de A-2 vanaf Stein een probleem met zijn vrachtauto mogelijk door een haperende brandstoftoevoer. Nadat zijn vrachtauto snelheid begon te verliezen bracht de chauffeur zijn voertuig aan de uiterst rechterzijde van de rijbaan tot stilstand. Door nog onbekende oorzaak reed de 57 jarige automobilist uit Limbricht tegen de linkerachterzijde van de stilstaande vrachtauto waardoor zijn auto zwaar werd beschadigd. Zelf liep hij een nekletsel op. Met de meeste zorg werd hij door de brandweer uit zijn auto gehaald waarna hij met een ambulance werd getransporteerd naar het ziekenhuis te Sittard. Daar werd bij een eerste onderzoek geen ernstig letsel geconstateerd, wel een nekletsel dat nog behandeld diende te worden.
De auto van de inwoner van Limbricht is totaal beschadigd. Deze moest door een bergingsbedrijf worden weggetakeld. De vrachtauto werd slechts licht beschadigd.