Politieberichten Hollands Midden


Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 8 februari 2002


Verkeersongeval Katwijk (D1)
Een 65-jarige fietser uit Katwijk en een 70-jarige snorfietser uit zijn woonplaats raakten op vrijdag 8 februari omstreeks 10.30 uur betrokken bij een ongeval. De snorfietser reed over de Boulevard komende vanuit de richting Noordeinde. Op de kruising met de Voorstraat sloeg hij linksaf. Hij liet hierbij de tegemoetkomende fietser niet voorgaan waardoor er een aanrijding ontstond. De snorfietser werd met rugklachten overgebracht naar het LUMC. De fietser liep een schaafwond op aan een scheenbeen.

Schorsing medewerkster district Leiden-Voorschoten
De korpsbeheerder van Politie Hollands Midden heeft gisteren donderdag 7 februari een 37-jarige medewerkster van het district Leiden-Voorschoten geschorst. De vrouw was in privétijd aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal. Het korps bereidt disciplinare maatregelen voor tegen de medewerkster.

Bedrijfsinbraak Gouda (D2)
In een bedrijf aan de Markt werd in de nacht van vrijdag 8 februari ingebroken. Inbrekers kwamen binnen door de zijdeur aan de Achter de Waag open te breken. In het pand probeerde de inbrekers een kluis open te breken hetgeen niet gelukt is. Er werden geen goederen ontvreemd. De politie stelt een onderzoek in.

Aanrijding Leiden (D4)
Een 28-jarige man uit Zoetermeer is vrijdag 8 februari rond 10.00 uur met een bestelbus tegen een 16-jarige bromfietser uit Voorschoten gereden. De bestelbuschauffeur reed vanaf de Parallelweg van de Papelaan west de kruising met de Dobbeweg op. Hij sloeg hier linksaf en liet hierbij de bromfietser die hem op dezelfde weg tegemoet kwam, niet voorgaan. De bromfietser liep hierbij een gekneusde rug, arm en billen op. Hij is naar het LUMC overgebracht.

--- einde berichten ---

Politie Hollands Midden
Postbus 4240
2350 CE Leiderdorp
Telefoon 071-5459800
Fax 071-5459326