BEN NEDERLAND BV

Ben benieuwd naar Nicolien

PERSBERICHT

Den Haag, 8 februari 2002

Ben benieuwd naar Nicolien

Vandaag gaan de Olympische Spelen in Salt Lake City van start. Ben sporter Nicolien Sauerbreij draagt de Nederlandse vlag bij de openingsceremonie. Ben wenst Nicolien en de andere Nederlandse Olympische sporters veel succes. Ben is benieuwd naar de prestaties van de Nederlanders en vooral naar de prestaties van Bens eigen wintersportteam. Ben is al geruime tijd met de Olympische Spelen bezig. Zo zocht Ben alle Bens van Salt Lake City op. Vandaag maakt Ben bovendien de namen bekend van 7 Ben bellers die een week lang met twee personen naar Salt Lake City gaan. En voor wie thuis moet blijven, lanceert Ben een aantal speciale SMS en WAP-diensten met het laatste Olympische nieuws.

Ben is partner in sport van NOCNSF en ondersteunt daarmee het Nederlandse Olympische team. Daarnaast ondersteunt Ben een aantal individuele wintersporters. Dat zijn de schaatsers Erben Wennemars, Mark Tuitert en Andrea Nuyt, alpine-skiërs Harald de Man en Rogier Oosterbaan, de snowboardsters Nicolien en Marieke Sauerbreij, het Nederlands bobsleeteam van Arend Glas en kunstrijschaatster Karen Venhuizen. Ben is benieuwd naar hun prestaties in Salt Lake City of in Turijn (2006) voor degenen die zich niet plaatsten. Ben heeft een speciale website geopend met nieuws over de Olympische Spelen en de Ben sporters: www.ben-olympisch.nl.

Ben bellers naar Salt Lake City
In de afgelopen periode maakten Ben bellers op verschillende manieren kans op een reis van een week naar Salt Lake City. Vandaag maakte Ben de namen bekend van zeven winnaars van een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar Salt Lake City, inclusief wedstrijdkaarten om de Nederlandse sporters toe te juichen. Ben wenst hen veel plezier.

Olympische Spelen via SMS en WAP
Ben biedt Ben klanten die niet mee kunnen naar de Spelen de mogelijkheid steeds op de hoogte te blijven van de laatste Olympische ontwikkelingen. Ben klanten kunnen dagelijks informatie over de wedstrijden, de sporters en de uitslagen via SMS ontvangen. Maar ook via Ben WAP kunnen zij op de hoogte blijven van de sportieve ontwikkelingen.

Het voordeel van de Olympische informatie via SMS en WAP is dat je zelf precies kunt aangeven waarin je geïnteresseerd bent. Je kunt bijvoorbeeld uitsluitend informatie ontvangen over de Nederlandse sporters. Of je kunt ervoor kiezen om alleen maar schaatsinformatie te ontvangen. Uiteraard biedt Ben het algemene Olympische Nieuws op je telefoon. Maar je kunt ook kiezen voor alle ski-uitslagen, ijshockey-vorderingen, shorttrack en bobslee-prestaties.

Aan- en afmelden voor de SMS diensten is gratis. Informatie en helpberichten ontvangen kost EUR 0,15 per bericht. Nieuwsberichten kosten EUR 0,30 per bericht. Voor de Ben WAP diensten betaal je niets extra, alleen het standaard WAP tarief. Over GSM is dat per minuut. Als je WAP via GPRS gebruikt, betaal je per bericht.

Over Ben
Ben Nederland B.V. is een aanbieder van mobiele communicatie. Ben heeft inmiddels ruim 1,2 miljoen actieve klanten en is in belminuten de derde aanbieder van Nederland. Ben biedt producten aan voor zowel privé als zakelijk gebruik. Met het verkrijgen van een UMTS-licentie heeft Ben een belangrijke stap gezet op weg naar de derde generatie mobiele communicatie