Ingezonden persbericht

Persbericht

Veel poppenspel in voorjaarsvakantie.

Tijdens de komende voorjaarsvakantie hoeven de kinderen uit Gouda en omgeving zich beslist niet te vervelen.
Dagelijks kunnen zij terecht in het Gouds poppentheater voor een voorstelling of een workshop.
Zaterdag 9 februari is er om 10.30 uur een speciale peutervoorstelling: "Vriendjes gezocht", waarin Jimmy op zoek gaat naar een vriendje. "s Middags om 14.30 uur speelt Hanneke Kuipers "Vrouw Holle", een verrassende bewerking van het sprookje van de Gebroeders Grimm. Maandag 11 februari is er een workshop Poppen Maken voor kinderen vanaf 6 jaar.
Dinsdag 12 februari speelt Theater Popject een schitterende voorstelling: "De Nachtegaal". De keizer heeft alles wat je maar bedenken kunt, maar hij is nog steeds ontevreden. Lachen doet hij ook nooit. Iedereen aan het hof doet zijn best om het hem naar de zin te maken. De keizer blijft ontevreden, tot op een dag hoort hij de nachtegaal zingen.
De volgende dag is Hanneke Kuipers er weer met de voorstelling "Het boek van Joppe", een leuk verhaal over een jongentje dat heel erg veel van lezen houdt.
Deze voorstelling wordt ook op donderdag 14 februari gespeeld.Op vrijdag 15 februari kunnen de kinderen weer meedoen aan een workshop poppen maken. En tot slot is er op de zaterdag nog een aflevering van het boek van Joppe. Voor meer informatie over de voorstelling en/of workshops tel.: 0182 599 559.

Gouda, 28 januari 2002.

Nadere inlichtingen voor de pers: Hanneke Kuipers. Tel: 0182-599 559.

De pers is van harte welkom om deze voorstellingen bij te wonen.