Ingezonden persbericht

Persbericht

Het Toverkabinet

Kinderen verkleed als tovenaar of heks krijgen in de voorjaarsvakantie gratis toegang tot Natuurmuseum Brabant. Vanaf 9 februari is in het Natuurmuseum 'Het Toverkabinet' geopend. In de werkkamer van de oude tovenaar hangt een magische sfeer. Ideaal om de ingewikkelde toverformule op te lossen.

Het Toverkabinet
De tovenaar heeft een formule om jongens om te toveren tot tovenaars en meisjes tot heksen. Hij is even weg naar een samenkomst van wijze tovenaars en hoge heksen. Dit is je kans. Wil jij ook tovenaar of heks worden? Ontcijfer de toverformule in het toverkabinet, de werkkamer van de tovenaar. In een kamer vol giftige brouwsels, uilenballen, kikkers, vleermuizen en addergespuis vind je aanwijzingen om de formule op te lossen. Heb je het magische woord gevonden tussen de toverbollen, paddestoelen, ratten en raven, dan krijg je een verrassing. Even knutselen maar en je bent een echte heks of tovenaar.

Verklede bezoekers
Alle kinderen die van 9 februari tot en met 24 februari 2002 in toverkleren of heksengewaden naar Natuurmuseum Brabant komen, mogen gratis naar binnen. 'Het Toverkabinet' kan nog bezocht worden tot en met 2 juni 2002.

Meer informatie
Wil je meer weten over Natuurmuseum Brabant en wat je er allemaal kunt beleven? Neem dan eens een kijkje op www.natuurmuseumbrabant.nl. Natuurmuseum Brabant vind je aan de Spoorlaan 434 in Tilburg, tegenover het busstation van Tilburg CS. Het museum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.



Ingezonden persbericht