Gemeente Deventer

POLITIEKE PARTIJEN IN DEVENTER PLAKKEN SAMEN

De Deventer politieke partijen zijn aan het warmdraaien voor de gemeenteraadsverkiezingen op 6 maart. Zaterdag 9 februari is een gemeenschappelijke start met de campagne gemaakt. Vertegenwoordigers van alle partijen gewapend met trap, borstels en lijm vertrokken 's morgens met een speciale plakbus van het Stadhuis in Deventer om de verkiezingsborden in de gemeente te voorzien van partijposters. Burgemeester J. van Lidth de Jeude bestuurde de bus op het eerste deel van de route.

De gemeente besteedt veel aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen. Zo hebben de gemeentelijke pagina's in de Deventer Post een speciale Verkiezingspagina. Op 27 februari verschijnt er bovendien een Verkiezingsspecial in de Deventer Post waarin alle kandidaatsleden en politieke partijen zich voorstellen aan de kiezers.

In de kolom hiernaast kunt u nog meer informatie vinden over de verkiezingen, de verschillende partijen en de kandidaten lezen. Ook is er voor het publiek en de politieke partijen vanaf 13 februari de mogelijkheid via de internetsite over verschillende politieke standpunten te debatteren.