Ingezonden persbericht



---
FAMILIE SPECTAKEL in UTRECHT

Op Zondag 10 februari 2002 is er een gigantische BRADERIE - KOOPJESMARKT in de Veemarkthal te Utrecht. Honderden kramen zijn volgestouwd met nieuwe spullen. Er zijn duizend-en-een interessante koopjes te vinden.

Een spectaculaire BRADERIE-KOOPJESMARKT met een veelheid aan koopjeswaar: je kunt het zo gek niet bedenken, of het is in Utrecht te vinden. Een greep uit het assortiment: haarmode-sieraden, houtsnijwerk, vele hobby artikelen, kleding & speelgoed, voetbalsport artikelen, schoenen , bloemen, kunststof beelden, Oosterse artikelen, glas en kristal, woondecoratie, piercing, meubels en nog veel en veel meer.

Kortom een compleet huis kan worden ingericht met de artikelen die op deze koopjesmarkt te koop zijn.

Verder is er voor de jongsten leuk kinderamusement. Er is live muziek. Voor een hapje en een drankje kan men uiteraard ook in de hal terecht. Er is hiervoor een enorm terras opgesteld. Een leuk dagje uit met het hele gezin.

De BRADERIE - KOOPJESMARKT in de Veemarkthal te Utrecht. is geopend van 10-17 uur. De toegang bedraagt â'¬ 2,50 voor volwassenen. Kinderen onder geleide t /m 12 jaar gratis.


---
HOME PAGES: http://siedsma.hoofddorpweb.nl
---
Eric van Aerle Tel.: 0492 - 525483. info@uitgaanskrant.nl