Ingezonden persbericht

HCC neemt belang KPN over in HCCnet

Houten, 10 februari 2002 - HCC, de vereniging van computergebruikers, heeft vandaag bekendgemaakt het KPN-belang in HCCnet over te nemen, waarmee HCCnet volledig in handen komt van HCC. Daarnaast is het volledig eigendom verkregen van PromoTime, uitgever van games tijdschriften.

Ronald van Rooden, directeur HCC: "Uitgangspunt bij de meerjarendoelstelling van HCC is een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening gericht op de praktische computergebruiker. Het volledige eigendom van HCCnet stelt ons in staat om maximale invloed te hebben op de manier waarop we internetdiensten aanbieden aan onze leden. Tegelijkertijd stelt de overname van PromoTime, de grootste uitgever van games tijdschriften in Nederland, ons in staat om jongeren sterker aan HCC te gaan binden."

Over HCC
HCC is de grootste vereniging van computergebruikers ter wereld met ruim 160.000 leden. Het door HCC aangeboden dienstenpakket bevat naast het magazine Computer!Totaal, de HCC Dagen en HCC Radio ook onder meer internettoegang via HCCnet.

Over HCCnet
Het huidige dienstenportfolio van HCCnet bestaat uit access- en contentdiensten. HCCnet is een van de drie grootste ADSL-providers van Nederland en levert naast consumentendiensten ook breedbanddiensten aan de klein-zakelijke markt onder de naam Mxposure.



Ingezonden persbericht