Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Network Associates benoemt nieuwe vice president voor Scandinavië, Centraal Europa en Oost-Europa

Amsterdam, 11 februari 2002 - Network Associates, Inc. (Nasdaq: NETA), leverancier van netwerkbeveiliging en beschikbaarheidsoplossingen, heeft Paul van Hugte benoemd tot vice president voor Scandinavië, de Benelux, Oost-Europa, Zwitserland en Oostenrijk (NCEE regio). Van Hugte zal verantwoordelijk zijn voor de gehele Network Associates productfamilie: McAfee, Sniffer Technologies en Magic Solutions. Deze benoeming onderstreept Network Associates' focus op de Europese markten.

"Network Associates is een internationaal bedrijf met klanten over de hele wereld. Europa is erg belangrijk voor ons, en Paul's bewezen ervaring met het opbouwen van klantenrelaties en het vergroten van de verkoop zal bijzonder waardevol voor ons zijn bij het behalen van verdere groei in de regio," aldus Michele Fitzpatrick, Network Associates' president voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Van Hugte wil Network Associates' positie als leverancier van oplossingen voor internet- en netwerkbeveiliging, en voor netwerkbeheer verder versterken. Zijn voornaamste aandachtsgebied is het vergroten van Network Associates' aandeel in de bedrijfsmarkt. "Ons doel is om onze concurrentiepositie in deze markt verder uit te bouwen. We zijn hier goed voor uitgerust, vanwege onze inzet om op ieder niveau in de organisatie, de eisen en verwachtingen van onze klanten te overtreffen," legt Van Hugte uit.

Van Hugte heeft meer dan zeven jaar ervaring in de beveiligingsindustrie. Voordat Van Hugte de positie van vice president voor de NCEE regio accepteerde, was hij McAfee's vice president voor Europa. In deze positie behaalde hij sterke groeicijfers in de verschillende Europese landen. Daarvoor was hij sales manager voor de Benelux en Scandinavië. Voordat hij bij Network Associates ging werken, in 1998, heeft Van Hugte drie jaar gewerkt als business unit manager Internet Services bij BT Syntegra, en was hij general manager bij World Online.

Network Associates
Network Associates, met hoofdkantoren in Santa Clara, Californië, is marktleider op het gebied van netwerkbeveiliging en beschikbaarheidoplossingen. Network Associates bestaat uit drie productgroepen: McAfee, leverancier van antivirus- en beveiligingsproducten; Sniffer Technologies, expert op het gebied van netwerkbeschikbaarheid en systeembeveiliging; en Magic Solutions, leverancier van webgebaseerde service desk oplossingen. Voor meer informatie, bel +31 20 526 6100 of zie www.nai.com.

Network Associates is in de Benelux gevestigd in:
NL: Gatwickstraat 25, 1043 GL Amsterdam
BE: Building Buro & Design, Heizel Esplanada, B43, 1020 Brussel

###