Ingezonden persbericht

SITA Special Services sluit meerjarig
contract met Delta Projectontwikkeling

ROTTERDAM De sloop- en demontagedivisie van Sita Special Services heeft maandag 11 februari 2002 in Dordrecht een meerjarig contract afgesloten met het bedrijf Delta Projectontwikkeling. In de overeenkomst is de sloop en demontage van alle 45 hangars, loodsen en kantoorgebouwen op het voormalige Anthony Fokker Business Park op Schiphol-Oost opgenomen. Op deze locatie, aan de rand van Amsterdam, zal Delta Projectontwikkeling na de sloop een groot aantal nieuwe kantoorgebouwen en bedrijfsruimten realiseren.

De internationaal opererende sloop- en demontagedivisie van Sita Special Services is met de opdracht voor de sloop en demontage van Delta Projectontwikkeling op Schiphol-Oost verzekerd van zeker zes jaar aan werk. Eerder al maakte het bedrijf naam met de sloop en demontage van onder meer de voormalige EZH-centrale aan de Waalhaven in Rotterdam en de Shell Catcracker in Pernis.

SITA Special Services, dat met ingang van 2 april is gevestigd aan de Mercyweg 10 in Rozenburg, bestaat naast sloop- en demontage ook uit de divisies maritiem en metaalrecycling.



Ingezonden persbericht