Politie Drenthe

Persberichten

van maandagmiddag 11 februari 2002
15:39 maandag 11 februari 2002

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

Om 17.00 uur wordt de persvoorlichting weer overgenomen door collega Martin Panman.

WESTERBORK

Onbekenden hebben het afgelopen weekeinde in Westerbork twee autospiegels gestolen. De spiegels waren gemonteerd op een bedrijfsauto van een schildersbedrijf aan De Noesten. De spiegels zijn op een nette manier van de auto afgeschroefd. Verder is geprobeerd de kentekenplaten van de auto te stelen.

ASSEN

Bij een carrosseriebedrijf aan de Van Vlissingenstraat in Assen zijn de vorige week twee autoradio-Cd spelers gestolen uit splinternieuwe vrachtautos. De trucks stonden op het terrein om in de bedrijfskleur te worden gespoten. Om op het terrein te komen is een gat in de afrastering gemaakt.

COEVORDEN

Inbrekers hebben het afgelopen weekeinde op het terrein van een bedrijf aan de Monierweg in Coevorden een elektrische lier van een aanhangwagen gedemonteerd en gestolen. Verder is een bedrijfsauto met gereedschap leeggehaald. De technische recherche van de politie heeft een sporenonderzoek uitgevoerd op de plaats van het misdrijf.

VEENOORD

Bij een inbraak in een caravan aan het Ermerveen in Veenoord is een toilettas gestolen met daarin o.a. medicijnen als Ritalin en Valium. Ook miste de gedupeerde bewoner een videorecorder en een geldpotje met 46,-


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe