Gemeente Lisse

Gemeente Lisse presenteert geheel vernieuwde website

De gemeente Lisse presenteert op 11 februari een geheel vernieuwde website. Burgemeester Van Zon opent tijdens deze bijeenkomst de website. Met het openen van deze site, zet de gemeente een stap in de toekomst. Het contact tussen gemeente en bevolking krijgt er op deze virtuele manier een nieuwe dimensie bij.

Aan www.lisse.nl is hard gewerkt om de website opnieuw in te richten tot een doelgroepgerichte website. Gemakkelijker zoeken, een overzichtelijk en frisse vormgeving, maar vooral ook nieuwe informatie over de gemeentelijke producten en diensten. Bij het elektronisch loket kan met zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag, niet plaatsgebonden, producten aan vragen of wijzigingen doorgeven. Ook wordt een begin gemaakt met het geven van bestuurlijke informatie: de gemeentelijke begroting en beleidsnotities, agenda´s, verslagen en vergaderstukken van de raad en raadscommissies zijn vindbaar op de site.
Verder bevat de site onder meer nieuwsberichten, de wekelijkse bekendmakingen, op stapel staande evenementen, toeristische informatie in verschillende talen en een interactieve plattegrond. Via het "Discussieforum" kunnen burgers en ondernemers meepraten over actuele onderwerpen die spelen in Lisse en de regio. U kunt hier uw eigen mening kwijt, maar ook kennis nemen van de mening van anderen.

Wij nodigen iedereen die geïnteresseerd is uit om de opening van de nieuwe site bij te wonen. De openingshandeling vindt op maandag 11 februari 2002 om 19.30 uur plaats in de raadzaal van het gemeentehuis.
---