Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

CA s interBiz biedt backoffice managers nieuwe tool voor analyse winstgevendheid

Activity-Based Analysis zet nieuwe stap in prestatiemeting

NIEUWEGEIN / ISLANDIA, NY, 11 februari 2002 interBiz, de eBusiness applicatie-divisie van Computer Associates International Inc., (NYSE: CA), heeft een nieuwe applicatie van haar Bank Performance Management suite, de Activity-Based Analysis (ABA)-module, geïntroduceerd. ABA helpt backoffice managers bij het verminderen van niet aan rente gerelateerde kosten. Dit gebeurt door het leveren van kostenanalyses, het inzetten van mensen en middelen en het verwerken van center efficiencies en productiviteitsbenchmarks.

ABA integreert data vanuit ongelijksoortige bronnen. Managers krijgen zo toegang tot belangrijke informatie op grond waarvan zij bedrijfskritische beslissingen kunnen nemen over het inzetten van mensen en middelen.

De module levert meetresultaten voor statische analyse van volume en voor de analyse van kostenverbetering, productiviteit en kosten per eenheid. Ook worden kwaliteitsindicatoren en andere relevante informatie gekoppeld aan de meetresultaten om patronen of trends te vinden in relatie tot de prestatieresultaten. Enkele voorbeelden zijn: overzicht van het aantal fouten en uitval, omloopsnelheid en reactietijd, omzet per medewerker en klanttevredenheid.

Deze stand-alone module is ontwikkeld als aanvulling op de Bank Performance Management suite van producten, maar kan worden toegepast op ieder backoffice-systeem in iedere sector waar kostenbeheersing van belang is , zegt Stefan Lamm, sales manager interBiz. Met een zeer korte integratieperiode richt ABA zich op de efficiency van processen en het leveren van relevante informatie over kosten aan managers.

ABA beschikt over informatieve en gebruiksvriendelijke vraag- en rapportage-tools die speciaal zijn ontwikkeld voor eindgebruikers. De oplossing maakt gebruik van een op de webbrowser gebaseerde interface die rijk aan grafieken en 3D-visualisatie is. ABA is ontwikkeld voor installatie op een bestaande midrange server en relationele database. Bij de meeste implementaties zal de klant geen extra IT-investeringen behoeven te doen.

Over interBiz
interBiz, de eBusiness applicatiedivsie van Computer Associates International, Inc. (NYSE: CA), helpt de winstgevendheid vergroten van nieuwe mogelijkheden op het gebied van eBusiness. interBiz integreert de toonaangevende eBusiness Process Management oplossing BizWorks met kerncompetenties in supply chain management, financieel beheer, human resources, bankactiviteiten en eCommerce. Meer informatie: www.interBiz.com.

Over Computer Associates
Computer Associates International, Inc. (NYSE: CA) levert De software die eBusiness beheert . CA s oplossingen richten zich op alle aspecten van eBusiness management via toonaangevende merknamen: Unicenter voor beheer van de infrastructuur, BrightStor voor opslagbeheer, eTrust voor beveiligingsbeheer, CleverPath voor portal en business intelligence, AllFusion voor applicatie life cycle management, Advantage voor databeheer en applicatieontwikkeling en Jasmine voor object-georiënteerde databasetechnologie. CA, opgericht in 1976, levert producten en diensten aan organisaties in ruim honderd landen, inclusief 99 procent van de Fortune 500 bedrijven. Meer informatie: www.ca.com.

# # #



Ingezonden persbericht