Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Vignette V6 nu beschikbaar in Standaard en Enterprise edities

11 februari 2002 - Vignette Corp. (Nasdaq: VIGN), leverancier van content management, levert haar Vignette Content Suite V6 nu ook in een Standaard en een Enterprise editie. De Vignette Content Suite V6 Standaard editie is ideaal voor afdelingen of kleine websites. De Enterprise editie biedt ondernemingen en grote sites de versterkte beveiliging, betrouwbaarheid en schaalbaarheid die nodig zijn voor sites met veel verkeer.

"Content management wordt momenteel op afdelingen in veel organisaties geïntroduceerd, met producten die gericht zijn op specifieke internetinitiatieven, zoals werknemersportalen en selfservice voor klanten," aldus Shawn Willett, Principal Analyst bij Current Analysis. "Vignette's V6 vervult de huidige content management behoeften van afdelingen en is schaalbaar, zodat het aan de toekomstige behoeften van de hele onderneming kan voldoen."

Ball State University gebruikt Vignette's content management al jaren. De verschillende afdelingen op de campus van Ball State hebben dankzij Vignette V6 hun eigen webgebaseerde tool, waarmee zij zelf sites kunnen ontwikkelen en onderhouden. Deze sites gebruiken consistent de grafische standaarden en navigatiestructuur, en de centrale informatie van en over de universiteit.

"Vignette's content management oplossingen zorgen ervoor dat wij duizenden pagina's online content, verdeeld over verschillende afdelingen, kunnen onderhouden," legt Al Rent uit, marketing directeur bij Ball State University."In de toekomst zullen onze Vignette oplossingen met ons mee groeien, als we V6 gaan gebruiken voor toekomstige initiatieven, zoals een gepersonaliseerd portaal voor huidige en toekomstige studenten, de faculteit, onze medewerkers en oud-studenten."

De nieuwe Standaard en Enterprise edities van Vignette's V6 Content Suite bieden beide ongeëvenaarde mogelijkheden voor content management. Klanten kunnen Vignette V6 gebruiken om content te verzamelen, produceren, leveren en analyseren, ongeacht de editie die ze gebruiken. Doordat de volledige levenscyclus van de content beheerd wordt, kunnen bedrijven maximaal gebruikmaken van hun webinitiatieven en mogelijkheden.

"De Standaard en Enterprise edities zijn een natuurlijk vervolg op het V6 model dat we in september hebben aangekondigd. V6 is ontwikkeld om onze klanten meer kant-en-klare toepassingen te geven en om ze meer waarde te geven tegen lagere kosten," zegt Stuart Curzon, Sales Director Noord-Europa bij Vignette. "Dankzij onze nieuwe edities kunnen bedrijven voor projecten van verschillende grootten altijd gebruik maken van de uitstekende content management mogelijkheden die V6 biedt."

Beschikbaarheid
Vignette Content Suite V6 Standaard editie en Enterprise editie zijn per direct beschikbaar. Meer informatie over Vignette's content management applicaties vind u op http://www.vignette.com.

Vignette Corp.
Vignette is marktleider op het gebied van content management applicaties. Vignette's applicaties worden door succesvolle organisaties over de hele wereld gebruikt om online klantenrelaties te onderhouden, met partners te werken en met de werknemers te communiceren. Vignette combineert content management applicaties met applicaties voor integratie en analyse. Hierdoor kunnen bedrijven daar waar nodig gepersonaliseerde informatie leveren, kunnen online systemen met bedrijfssystemen worden geïntegreerd, en kan er real-time analyse gemaakt worden van online klantengedrag. Vignette heeft wereldwijd meer dan 1.300 klanten en het hoofdkantoor is gevestigd in Austin, Texas. Daarnaast zijn er kantoren in Amerika, Europa, Azië en Australië. Vignette Nederland is gevestigd in Amsterdam. Voor meer informatie, zie http://www.vignette.com.

###