Ingezonden persbericht


persbericht

Bunnik, maandag 11 februari 2002

Groeneveld-Intersafe lanceert nieuwe site

Snel en betrouwbaar beschermingsmiddelen bestellen

Groeneveld-Intersafe heeft vandaag een nieuwe website voor interactief bestellen van persoonlijke beschermingsmiddelen gelanceerd. Op www.groeneveld-intersafe.nl zijn via een online catalogus persoonlijke beschermingsmiddelen van Groeneveld-Intersafe snel en betrouwbaar te bestellen.

De website biedt ook actueel nieuws op het gebied van veiligheid en is er online advies te verkrijgen. Verder verstrekt de site een verscheidenheid aan informatie op het gebied van Arbo. Groeneveld-Intersafe is hierdoor hèt aanspreekpunt op het gebied van veiligheid en Arbo.

De online catalogus biedt bestaande klanten diverse bestelmogelijkheden. De catalogus is voor elke klant specifiek ingericht. Alleen de benodigde producten worden weergegeven, tegen de eigen afgesproken prijs. Hiernaast is het mogelijk dat afdelingen van een klant zelfstandig beschermingsmiddelen online kunnen bestellen. Hierdoor zijn korte besteltijden gerealiseerd.

Groeneveld-Intersafe
Groeneveld-Intersafe is opgericht in 1948 en bestaat inmiddels meer dan 50 jaar. Het bedrijf produceert en levert een compleet pakket aan veiligheidsartikelen voor de industrie. Daarnaast biedt Groeneveld-Intersafe diensten en middelen voor Arbozorg in de kantooromgeving. Groeneveld-Intersafe is marktleider en toonaangevend in Nederland met een assortiment van meer dan 6000 verschillende veiligheidsartikelen. Het assortiment is opgebouwd uit artikelen van gerenommeerde merken die wereldwijd worden verkregen.

Neximus
Neximus stelt cliënten in staat hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren door het bedenken, bouwen en integreren van digitale strategieën en diensten. Neximus realiseert complete projecten: van advisering, projectleiding, webdevelopment en webdesign tot aan hosting.

meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


- Namens Neximus: Tom Steenbakkers (030 - 659 26 36, t.steenbakkers@neximus.com)
- Namens Groeneveld-Intersafe: Ed Claus (078 - 652 46 63, e.claus@groeneveld-intersafe.nl)
Neximus bv
Regulierenring 2
3981 LB Bunnik
Tel: 030 659 26 36
Fax: 030 659 26 46
E-mail: info@neximus.com
Internet: www.neximus.com