Gemeente Wassenaar

Geef uw mening over nieuw Sterrenbad
07-02-2002

Geef uw mening over het Sterrenbad Medio december 2001 is de gemeenteraad akkoord gegaan met het plan van aanpak voor een nieuw te bouwen zwembad. Als locatie is gekozen voor het terrein aan de Zanderijlaan. Als alles meezit wordt het nieuwe zwembad in 2005 in gebruik genomen. De gemeente heeft voor de begeleiding van het project Marktplan Adviesgroep in de arm genomen. Marktplan heeft onder meer de taak om meningen, wensen en verwachtingen die leven onder de inwoners van Wassenaar te inventariseren. Hiervoor zullen workshops worden georganiseerd voor de verschillende betrokkenen.

Zo zijn er workshops gepland voor het personeel, vaste gebruikers, zakelijke huurders, gebruikers van het zwembad en belangstellenden. Mede aan de hand van de uitkomsten van deze workshops wordt een programma van eisen opgesteld dat vervolgens ter vaststelling aan de gemeenteraad zal worden aangeboden. Het aldus vastgestelde programma van eisen geldt als uitgangspunt voor het verdere ontwerp van het nieuwe zwembad. De volgende aandachtspunten komen tijdens de workshop aan de orde:

1. Vaststellen van goede punten en knelpunten in het huidige zwembad;
2. Aard en omvang van gewenste voorzieningen nieuw zwembad;
3. Attractiviteit van het zwembad die drempelverlagend werken op het bezoekersaantal;

4. Beelden, beschrijvingen en associaties die bezoekers verbinden aan zwembadbezoek.

Als afronding van alle workshops wordt een finale workshop georganiseerd. Hier wordt een eerste visie gepresenteerd. Indien u deze workshop wilt bijwonen, kunt u dit aangeven na afloop van de workshop op 11 februari 2002.

Geef uw mening
GeĂŻnteresseerden voor de workshop voor gebruikers en andere belangstellenden zijn van harte welkom op maandag 11 februari 2002 om 19.30 uur in raadhuis de Paauw. Uw mening is meer dan welkom! Voor aanvullende vragen over dit project of aanmelding kunt u bellen met Jan Wessels van de gemeente, tel. (070) 5122306.