Ingezonden persbericht

Haarlemse studenten niet bang voor nieuw internetconcept

James4You.nl - Uw persoonlijke butler op het internet

HAARLEM, 20020116 -- Tien studenten van de Haarlemse School of Small Business lanceren 11 februari een uniek internetconcept, James4You. De nieuwe onderneming komt voort uit een groots afstudeerproject van de opleiding Small Business te Haarlem. In september werd er gestart met de uitwerking van dit uitdagende concept. In de afstudeerfase van de Small Business opleiding gaan studenten de uitdaging aan om met beperkte middelen en tijd succesvol een eigen onderneming op te starten.

Ondanks het feit dat een groot aantal internetondernemingen de laatste jaren ten onder is gegaan, is de groep enthousiast over de levensvatbaarheid. Uitgangspunten bij de ontwikkeling van James4You zijn een grote mate van gebruiksvriendelijkheid en service voor de toekomstige gebruikers geweest.

Wie is James4You.nl?

James4You is uw persoonlijke butler, die inspeelt op het feit dat mensen weinig inzicht hebben in hun lopende abonnementen en verplichtingen. Vaak worden deze stilzwijgend verlengd, waardoor er onnodige kosten en irritaties ontstaan. De site bevat een enorme database waaruit de gebruiker eenvoudig zijn of haar abonnementen kan selecteren. Vervolgens waarschuwt James tijdig via een persoonlijke e-mail wanneer afspraken dreigen af te lopen. Indien de gebruiker dit wenst kan hij gebruik maken van passende tegenaanbiedingen, of een kant-en-klare brief downloaden om de verplichting af te melden.

James4You.nl kort samengevat:

¨ Gratis en eenvoudig herinneringen invoeren d.m.v. uitgebreide database

¨ Mogelijkheid om persoonlijke herinnering samen te stellen

¨ Downloaden van professionele afmeldbrieven, voorzien van desbetreffende adressen

¨ Indien gewenst, individuele tegenaanbiedingen bij aflopen verplichting

Indien u meer informatie wenst over de groep, het concept en de voortgang, dan kunt u kontact opnemen met Vivienne Verbeke op 023-551 49 19 of mobiel op 06-53318148 . Ook kunt u ons via de mail bereiken op James4You@zonnet.nl