Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 11-02-2002 Persbericht district De Leijgraaf

GLAASJE OP, Odiliapeel

In de nacht van zondag op maandag is een 40-jarige man uit Odiliapeel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Tarwestraat in Odiliapeel.

TE VEEL GEDRONKEN EN RIJDEN MET RIJVERBOD, Uden

In dezelfde nacht kreeg een 32-jarige man uit Uden een boete van 190 euro en een rijverbod van 2 uur. Ook hij werd betrapt terwijl hij te veel gedronken had om auto te mogen rijden. De controle vond plaats op de Prior van Milstraat in Uden. Korte tijd later werd de man opnieuw bekeurd, omdat hij ondanks het rijverbod dat hij had gekregen toch in zijn auto was gaan rijden.

TE LANG OPEN, Boekel

In de nacht van zondag op maandag zijn twee horecaondernemers uit Boekel bekeurd. Ze hadden hun gelegenheid te lang open. Ze werden ongeveer een uur na de officiële sluitings-tijd gecontroleerd en hadden nog steeds klanten binnen.

MAN AANGEHOUDEN MET VALS PASPOORT, Veghel

Maandagmiddag is een ongeveer 30-jarige man aangehouden. De man legitimeerde zich bij een uitzendbureau in Veghel met een vals of vervalst Engels paspoort. De man is voor vast-stelling van zijn identiteit ingesloten.