Ingezonden persbericht

Geachte reactie,

Met gepaste trots willen wij hierbij ons nieuwe exclusieve arrangement onder de aandacht brengen: 'Horen, Zien en Proeven'. Een fantastische nieuw arrangement in samenwerking met de Leidse Stadsgehoorzaal.

Wij stellen het zeer op prijs indien u aandacht wilt besteden aan dit arrangement.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om van dit arrangement een speciale 'lezersaanbieding' te maken. Voor een speciale prijs op een nader te bepalen datum bieden wij u dagtocht waarop uw lezers zich dan exclusief kunnen inschrijven.

Informeer naar de mogelijkheden en fotomateriaal bij Frank van Leeuwen (071-5665607).

Nieuw exclusief arrangement

Horen, Zien & Proeven
Concertarrangement in de Stadsgehoorzaal met Ernst Daniël Smid

14.00 uur
Bij de VVV Winkel aan de Stationsweg 2d kan een informatiepakket worden opgehaald met daarin: de antiek- en curiosaroute, gids van Holland Rijnland, museumbon voor bezoek naar keuze, entreebewijzen voor het optreden van Ernst-Daniël Smid in de Stadsgehoorzaal, bon voor een drankje en de garderobe aldaar.
16.00 uur
Aan de voet van de burcht staat één van onze enthousiaste gidsen op u te wachten voor een stadswandeling door de prachtige oude binnenstad van Leiden. De gids brengt u tot slot bij het sfeervolle restaurant Het Prentenkabinet is gevestigd in het voormalige prentenkabinet van de Leidse universiteit.
17.30 uur
Het menu bestaat uit: Hhuisgemaakte bospaddestoelensoep parelhoenfilet met dragonsaus kopje koffie
20.00 uur
Op uw gemak wandelt u naar de Stadsgehoorzaal waar u zult genieten van een concert van Ernst Daniël Smid die wordt begeleid door een orkest o.l.v. Henk Ruiter en m.m.v. Cecilia Mutsaerts, Marjolein Latour en Marcel Smid.

Datum: zaterdag 13 april 2002

Prijs: ¤ 50 p.p.

Inschrijven:
U kunt zich aanmelden bij Astrid Bol of Debby Korte voor een van de arrangementen op de volgende manieren: Telefonisch: 071-5161213; Fax: 071-5665609; Post: Leiden Promotie VVV, Postbus 662, 2300 AR LEIDEN; E-mail: groepsarrangementen@leidenpromotie.nl.

Met vriendelijke groet,
VVV Holland Rijnland, vestiging Leiden

Frank van Leeuwen
Tel: 071-5665607
Fax: 071-5665609
E-mail: frankvanleeuwen@leidenpromotie.nl

Postadres: Postbus 662, 2300 AR LEIDEN
Bezoekadres: Korevaarstraat 2a, LEIDEN