TRIPLE P N.V.

Triple P verkoopt Belgische dochter

FOR IMMEDIATE RELEASE

Investor Relations
contacts
Jan Bruinenberg/Peter van den
Oord
(+31) 347.353.230/ (+31) 347.353.204
Jbruinenberg@triple-p.nl
Poord@triple-p.nl

Triple P verkoopt Belgische dochter

Vianen, 12 februari, 2002 - Triple P N.V. (Nasdaq SCM: TPPP) maakt vandaag bekend dat het haar Belgische dochter Triple P Belgium NV/SA heeft verkocht. Dit nadat Triple P in een persbericht op 4 januari 2002 te kennen had gegeven niet langer bereid te zijn de Belgische dochter te financieren. De winst in 2001 alsmede de winstverwachting in 2002 van Triple P Belgium NV/SA voldoen niet aan de door het management gestelde eisen. Triple P verwacht dat het operationeel resultaat van de te continueren bedrijfsonderdelen in 2001 en 2002 als gevolg van dit besluit zal verbeteren.

In het vierde kwartaal van 2001 zal een voorziening worden getroffen van EUR 0,6 miljoen voor de afwaardering van België welke verantwoord zal worden onder het resultaat van niet te continueren bedrijfsonderdelen. De Belgische dochteronderneming rapporteerde in 2001 een omzet van EUR 8,0 miljoen met een netto verlies van EUR 0,4 miljoen. Per ultimo 2001 waren er 57 medewerkers in dienst.

Triple P zal zich voortaan uitsluitend gaan richten op winstgevende groei van haar core-business, het leveren en beheren van ICT-infrastructuren in Nederland.

Triple P is een vooraanstaand leverancier van ICT-infrastructuren en diensten in de mid- en grootzakelijke markt in Nederland. Triple P voorziet haar klanten van infrastructuur gerelateerde oplossingen en beheer. Deze oplossingen en diensten bevatten IT-consultancy, project management en implementatie diensten, operationeel beheer- en onderhouds-diensten. Binnen deze oplossingen maken wij gebruik van de bewezen producten van Compaq, Toshiba, Sun, HP, Cisco, Nortel, IBM, Tivoli, Microsoft, Oracle en Citrix. Op 30 september 2001 had de onderneming 524 medewerkers in dienst.

Deze publicatie bevat een aantal gegevens die betrekking hebben op de toekomst. Deze zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen. De daadwerkelijke resultaten kunnen hiervan afwijken als gevolg van een aantal factoren waaronder maar niet beperkt tot: de totale ICT-uitgaven en vraag naar ICT-diensten in Nederland; het moment waarop belangrijke orders worden geplaatst; het vermogen gekwalificeerd personeel in te huren, op te leiden en te behouden en hevige concurrentie. Zie voor een nadere toelichting op deze risico's en onzekerheden de documenten die Triple P heeft gedeponeerd bij de Securities and Exchange Commission, met name het meest recente jaarverslag op formulier 20-F.

Investor Relations
contacts
Jan Bruinenberg/Peter van den
Oord
(+31) 347.353.230/ (+31) 347.353.204
Jbruinenberg@triple-p.nl
Poord@triple-p.nl

12 feb 02 15:48