Ingezonden persbericht

Persbericht

Unified Communication-oplossing ontvangt prestigieuze TMC Award

TOPCALL Communication Server One verkozen tot 'Product of the Year'

Zaltbommel, 12 februari 2002 - - De Communication Server ONE van TOPCALL International AG heeft een belangrijke Amerikaanse prijs gewonnen. Het gaat om de 'Communications Solutions/Product of the Year Award 2001' die jaarlijks wordt uitgereikt door de TMC Media Group.

Hoewel er voor elke andere categorie meerdere awards beschikbaar waren, was TOPCALL's Communication Server ONE de enige oplossing die aan de strenge selectiecriteria voldeed in de categorie 'communication servers'. De redacteuren die werkzaam zijn voor het Communications Solutions magazine van TMC Group zijn tevens verantwoordelijk voor het evalueren van de inzendingen die meedingen naar de prijzen in de categorieën networking, hardware, software en communication systems. Journalisten erkenden in het bijzonder dat visies en innovaties op het gebied van moderne communicatie zich onverminderd hebben voortgezet, ondanks de voortdurende economische moeilijkheden die de sector afgelopen jaar doormaakte.

In 2001 is de Communication Server ONE verder verbeterd. Het product heeft zich stevig gevestigd als een communicatieplatform dat volledig tegemoetkomt aan de vraag naar spraak/data-convergentie. De oplossing combineert verschillende messaging-diensten zoals fax, e-mail, voice mail en SMS, om een zeer hoog mobiliteitsniveau te garanderen.

"Ons succes tijdens de TMC Awards onderstreept de hoge acceptatiegraad van ons product bij de experts. Tevens sterkt het ons in de overtuiging door te gaan op het gekozen pad wat betreft de verdere ontwikkeling van het product", benadrukt Andrew R. Chaleff, Marketing Manager bij TOPCALL International AG.

TOPCALL Nederland B.V., Hogeweg 39, 5301 LJ Zaltbommel. Telefoon: 0418-570400,
fax: 0418-570401, e-mail: info@topcall.nl, website: www.topcall.nl.

TOPCALL Communication Server ONE
De TOPCALL Communication Server ONE is een toonaangevend Unified Communication Platform. De ONE architectuur is modulair opgebouwd en biedt daardoor het hoogste niveau kwaliteits- en systeemintegriteit, ondersteund door een hoogwaardig service- en supportnetwerk. Standaardoplossingen zijn beschikbaar voor Unified Messaging, Network and Enterprise Faxing, Mobile Messaging en CTI/IVR-toepassingen. De TOPCALL-oplossing biedt klanten - in 40 landen wereldwijd - de breedste keuze in klantspecifieke, bedrijfskritieke Unified Communications.

TOPCALL Nederland B.V.
TOPCALL is specialist in het leveren van totaaloplossingen voor berichtenverkeer en telefonie (fax, voicemail, CTI, e-mail en SMS). Al meer dan 16 jaar biedt TOPCALL Nederland producten en consultancy aan organisaties die de communicatie met de buitenwereld willen stroomlijnen en verbeteren. TOPCALL richt zich op de markt van logistieke applicaties, CRM-applicaties en kantoorautomatisering.

Voor redactionele informatie:
PB0302
Influx PR, Jakob Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034,
fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com.