Ingezonden persbericht


Gastcollege Cor Molenaar
"E-business: How to compete in the future"

Gastcollege door Cor Molenaar, Professor of Electronic Marketing Titel: "E-business: How to compete in the future?" Dinsdag 12 februari (18.30 - 20.30 uur)
Erasmus Universiteit Rotterdam - Burgemeester Oudlaan 50 (Q gebouw)

Dit gastcollege wordt gegeven tijdens de informatiesessie van het Global eManagement (GeM) programma. Cor Molenaar zal in een interactief gesprek met het publiek discussiëren over de mogelijkheden van E-business in de toekomst.

Aanmelden via website www.eed.nl/gem http://www.eed.nl/gem> of bel (010) 408 24 08

Global eManagement (GeM) programma
Elk jaar start er een nieuwe groep deelnemers aan het programma. De eerstvolgende zal zijn eind augustus 2002. Het GeM programma is georganiseerd in samenwerking met een internationaal consortium van Business Schools en behoort tot het aanbod van managementopleidingen voor executives van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het programma is bedoeld voor managers, entrepreneurs en beleidsmakers die verantwoordelijk zijn voor de introductie van e-commerce in hun organisatie. Maar ook voor diegenen die een belangrijke rol willen spelen in de digitale economie. Om een minimale inbreuk op de dagelijkse werkzaamheden te bewerkstelligen, worden de sessies op één vaste dag in de week, namelijk op vrijdag, georganiseerd. Naast het opleidingstraject van 15 maanden, brengen de deelnemers drie weken in het buitenland door.

http://www.eed.nl/gem (website GeM programma) http://www.eur.nl (website Erasmus Universiteit Rotterdam)

#####



Ingezonden persbericht