Gemeente Zwijndrecht

Ontwerpbestemmoingsplan
"Centrum, deel Onderdijkserijweg"

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht geven ingevolge artikel 23 lid
1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht kennis van het feit dat het ontwerp-bestemmingsplan "Centrum, deel Onderdijkserijweg " met ingang van dinsdag 12 februari 2002 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage ligt in het Infocentrum van de gemeente, Burgemeester de Bruïnelaan 45 en de bibliotheken aan de Anjerstraat 79 en het Norderstedtplein 8.

In de visie Stadscentrum is een visie vastgelegd over de toekomstige ontwikkeling van het gehele centrumgebied van Zwijndrecht. Het deelgebied Onderdijkserijweg e.o. speelt daarin een belangrijke rol. Vanwege het belang van dit gebied is er een voorkeursrecht gevestigd op een aantal locaties binnen dat plangebied. Ten behoeve van een goede ruimtelijke ordening van het plangebied is het noodzakelijk het in genoemde visie uitgezette beleid te vertalen in een ontwerpbestemmingsplan. Het plangebied omvat het gebied globaal omsloten door de Burgemeester de Bruïnelaan, de Emmastraat en de Ringdijk. Feitelijk biedt het bestemmingsplan het planologische juridische kader van het voorlopig stedenbouwkundig ontwerp voor dit gebied.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar maken. Zienswijzen kunnen worden gericht aan:

De raad van de gemeente Zwijndrecht
Postbus 15
3330 AA Zwijndrecht.

Degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt, worden in de gelegenheid gesteld tot het geven van een nadere mondelinge toelichting.

Zwijndrecht, 11 februari 2002.