Vereniging FME-CWM

Korting voor FME-CWM-leden bij Elsevier Talen



Zoetermeer, 12 februari 2002

Vrijdag 8 februari hebben FME-CWM-voorzitter drs. A. Kraaijeveld en drs. J.J. van der Laan, directeur van Elsevier Talen B.V hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. Het contract garandeert een korting van 10 procent voor FME-CWM-lidbedrijven op alle diensten van Elsevier Talen.

Elsevier biedt onder andere trainingen op individueel- en groepsniveau en in-company aan. Naast trainingen kan Elsevier Talen vertalingen van en naar vrijwel elke taal verzorgen. Door deze mogelijkheden kan zakendoen over de grens efficiënter en succesvoller verlopen.

FME-CWM bevestigt met het sluiten van de overeenkomst het belang van een goede talenkennis in de steeds internationaler gerichte metalektro sector. Kraaijveld: "Met name door het grote exportpercentage (60 procent) van de aangesloten ondernemingen, voorziet het Elsevier pakket zeker in een behoefte."

Member Benefits

Met het sluiten van deze overeenkomst heeft de Vereniging FME-CWM nu het totaal van 24 afgesloten overeenkomsten. Hierdoor profiteren de lidbedrijven van member benefits op een breed terrein van facilitaire diensten (zoals verzekeringen, lease- en huurautos) tot arbodiensten en salarisverwerking.

Noot voor de redactie (