Aditel opent kantoor in Nederland
Verdere Europese expansie gevolg van groeiend succes

16 januari 2002 Gent Aditel (www.aditel.be), een ontwikkelaar en leverancier van E-business integratie software en services opent op 13 februari officieel haar nieuwe kantoor in Hoofddorp. De opening zal gepaard gaan met een feestelijke receptie. De activiteiten van de nieuwe vestiging bestaan uit het verkopen van de JCommerce productportfolio en E-business diensten aan bestaande en nieuwe klanten binnen Nederland. De Nederlandse vestiging wordt geleid door Ron Booij, die aangesteld is als directeur van Aditel bv.

De meeste bedrijven zijn zeer geïnteresseerd in verdere ketenintegratie, kostenbesparingen en efficiency, zeker nu de aandacht niet alleen komt te liggen op omzetgroei maar vooral op winstoptimalisatie, vertelt Ron Booij. Met JCommerce B2B Servers kunnen bedrijven efficiënt kritische informatiestromen automatiseren en beheren en hun bedrijfssystemen laten samenwerken met die van hun klanten, leveranciers en business partners. Aditel is uniek gepositioneerd omdat zij E-business oplossingen biedt, op basis van haar JCommerce productportfolio, niet alleen voor de middel- en grote ondernemingen maar ook voor de kleine ondernemingen die middels Aditel s ASP diensten kunnen deelnemen aan het elektronisch uitwisselen van bedrijfsdocumenten. Alleen door alle handelspartners te betrekken, bereik je kritische massa voor E-business.

Aditel biedt in Nederland niet alleen JCommerce B2B Servers, maar ook weboplossingen als JCommerce.Net en JCommerceRetail.com. JCommerce.Net (www.jcommerce.net) is een huursoftware (ASP) oplossing die bedrijven toelaat om informatiestromen te automatiseren en applicaties te integreren via het Internet. Door hun E-business integratie software te outsourcen naar JCommerce.Net krijgen bedrijven één enkel toegangspunt op het Internet waarmee ze hun externe processen snel en efficiënt kunnen automatiseren, onafhankelijk van platform of technologie.

JCommerceRetail.nl (www.jcommerceretail.nl) is de eerste door EDI Service Center gecertificeerde WebEDI oplossing voor de Nederlandse levensmiddelenbranche. Via JCommerceRetail.nl kunnen MKB leveranciers communiceren met de Nederlandse levensmiddelenbranche via WebEDI. JCommerceRetail.nl geeft toegang tot Bizmail, een interactieve Internet mailbox waarmee je handelsdocumenten zoals bestelbonnen, pakbonnen en facturen, kunt uitwisselen. Daarnaast laat JCommerceRetail.nl de leveranciers toe om via Bizconnect vertaalde EDI berichten rechtsreeks te integeren in hun back-office applicatie.

Als directeur van Aditel Nederland bv brengt Ron Booij meer dan 16 jaar ICT ervaring met zich mee van gerenommeerde bedrijven als IBM, Hewlett-Packard, en Cambridge Technology Partners. In zijn laatste functie was Ron Booij als regional director verantwoordelijk voor de Benelux organisatie van eXcelon Corporation.

Over Aditel
Aditel ontwikkelt en installeert E-business integratie oplossingen om informatiestromen binnen en tussen bedrijven te automatiseren en om de interactie en integratie van kopers, leveranciers en business partners te ondersteunen. JCommerce B2B Servers Aditel s E-business integratie platform is volledig op industriestandaarden (XML/Java) gebaseerd en laat bedrijven toe om informatie uit te wisselen en te integreren onafhankelijk van netwerk, platform, applicatie of bestandsformaat.

Aditel is opgericht in 1995 en heeft meer dan 500 klanten , waaronder Agfa-Gevaert, Associated Weavers, Delhaize, Electrabel, Pioneer, Recticel, Pinguin, Seagram en Vandemoortele. Aditel heeft haar hoofdkwartier in Gent, België. Via een wereldwijd netwerk van distributeurs biedt Aditel haar producten en diensten ook aan in Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, en de Verenigde Staten.

This text is available in English on http://www.aditel.be/stargate?action=applyxsldb&servicename=content_aditelbe&file=sg://content_aditelbe/corporate/items.bnd&id=20010223802&xsl=sg://content_aditelbe/corporate/subcatmainview.xsl&cat=corporate&subcat=Press%20center&id=20002051011

Contact
Voor meer informatie kunt U contact opnemen met

Aditel Nederland
Ron Booij
Directeur
Telefoon: +31 23 549 9003
Fax +31 23 549 9105
E-mail: sales@aditel.nl
http://www.aditel.nl

Aditel België
Michaël Custers
Marketing & Communications Manager
Telefoon +32 9 233 98 30
Fax +32 9 233 98 50
E-mail: pr@aditel.be
http://www.aditel.be