Programmabureau Advies Overheid.nl

Burgemeester heet bezoekers welkom op de website van Leeuwarderadeel

"Als burgemeester van de gemeente Leeuwarderadeel heet ik u van harte welkom op onze site. Een bijzondere site mag ik wel zeggen. Waarom zult u zich afvragen. Naast informatie over de gemeente, de ambtelijke organisatie en het interactief aanbieden van producten en diensten door de gemeente, is het 'Digitale Dorp' uniek voor Nederland. En daar zijn we best trots op. Ik hoop dat al deze mogelijkheden u zullen uitnodigen vaak een bezoek te brengen aan de website van Leeuwarderadeel. U bent in ieder geval van harte welkom."

"Na een bouwperiode van 5 maanden is het dan zover. Op dinsdag 12 februari aanstaande gaat de website van de gemeente Leeuwarderadeel on-line.
Naast informatie over de gemeente, de ambtelijke organisatie en het interactief aanbieden van producten en diensten, maakt het aspect Digitale Dorp de site niet alleen bijzonder, maar zelfs uniek voor Nederland! Dus,....... gn site zoals er 13 in een dozijn gaan. In het Digitale Dorp vindt u namelijk een afspriegeling van de samenleving van de gemeente. Zo kunt u als inwoner, maar ook andere bezoekers, verenigingen, ondernemers daadwerkelijk met elkaar communiceren. En als de bezoeker zich in deze digitale gemeente inschrijft, is het mogelijk een gepersonaliseerde entree te maken, waarbij diegene zelf een site samenstelt die hij of zij interessant vindt. maar dat is nog niet alles. Met deze persoonlijke entree krijgt men tevens toegang tot chatrooms, adverteren en tot slot gebruikmaken van email-faciliteiten. Met trots kunnen we zeggen dat er bij de website gn spake is van een nrichtingsverkeer, maar in meerdere opzichten van een meer-richtingenverkeer, waarbij de wensen van de bezoeker hoog in het vaandel staan. Uitnodiging. Inwoners en andere belangstellenden zijn van harte welkom op de open inloop in het gemeentehuis op dinsdag 12 februari a.s. van 17:00-19:00 uur. Het adres van de site luidt: www.leeuwarderadeel.nl Tot ziens in het Digitale Dorp Leeuwarderadeel." (Bericht op www.leeuwarderadeel.nl)

www.ictu.nl