CMG


Persbericht

Leopold A.M. Loop (40) benoemd tot Sector Directeur van CMG Enterprise Solutions

Amstelveen, 13 februari 2002 - CMG heeft Leopold A.M. Loop (40) per 1 januari 2002 benoemd tot Sector Directeur van CMG Enterprise Solutions B.V., naast de huidige Sector Directeur Frans Bonekamp. Deze twee Sector Directeuren vormen de sectorboard, waarbinnen Leopold Loop zich voornamelijk bezig gaat houden met de divisie HRM & Payroll Solutions. Loop is sedert april 1987 bij CMG werkzaam en sedert 1991 in diverse managementposities bij verschillende sectoren van CMG.

CMG Enterprise Solutions is onderdeel van CMG Benelux en richt zich als business improvement partner op ICT-hosting en -outsourcing, inzet van ERP-systemen en implementatie van HRM & Payroll-oplossingen. CMG biedt deze dienstverlening brancheonafhankelijk aan. Door een betere en efficiëntere bedrijfsvoering kan de klant zich op het primaire proces richten.

CMG
CMG, opgericht in 1964, werkt binnen lange termijn relaties nauw samen met haar klanten om voor hen succes te genereren. CMG is een 'full service provider' en levert diensten zoals management consultancy, systeem-ontwikkeling en -integratie en het overnemen van het beheer van specifieke bedrijfsprocessen. CMG wil vooroplopen in het creëren en ontwikkelen van de meest geavanceerde IT- en telecommunicatiediensten (ICT) en draadloze data-oplossingen (Wireless Data Solutions - WDS). De combinatie van deze ICT- en WDS-mogelijkheden zorgt voor een aantrekkelijke propositie voor ondernemingen die het mobiele kanaal willen toevoegen aan hun operaties en marketingstrategieën. CMG bevindt zich in het hart van de bedrijfskritische activiteiten van haar klanten en combineert daarbij branchekennis, technische expertise en praktijkgerichte innovatie. Met ongeveer 14.000 werknemers implementeert en ondersteunt CMG applicaties voor klanten wereldwijd, vanuit vestigingen in 17 landen. Het bedrijf is genoteerd aan de effectenbeurzen in Londen en in Amsterdam.