Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018
2500 EA Den Haag
uw brief van

uw kenmerk

ons kenmerk
DNO. 2002/873
datum
12-02-2002

onderwerp
Trilaterale Regeringsconferentie over de Waddenzee te Esbjerg, oktober 2001
TRC 2002/1138

bijlagen
div.

Geachte Voorzitter,

In mijn brief van 26 november jl. heb ik u geïnformeerd over de negende Trilaterale Regeringsconferentie over de bescherming van de Waddenzee te Esbjerg. Bij die gelegenheid heb ik u onder meer de toen beschikbare versie van de Nederlandse vertaling van de Esbjerg Wadden Sea Declaration toegestuurd, waaraan bijlage 2 en 3 nog ontbraken. Deze bijlagen stuur ik u nu toe. Inmiddels is er ook een Nederlandse versie van bijlage 4 (kaart van het Bijzonder kwetsbaar zeegebied Waddenzee) beschikbaar, die ik u eveneens toezend.

De staatssecretaris van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij,

G.H. Faber

Bijlagen:
* Aanpassing van de begrenzing van het samenwerkingsgebied en het beschermingsgebied (PDF-formaat, 232 Kb)

Voor downloaden van PDF-bestanden: Zie het origineel http://www.minlnv.nl/infomart...2002/par02047.htm . * Kaart van het Samenwerkingsgebied en het Beschermingsgebied (JPG-formaat, 1056 Kb)
* Maatregelen ter verbetering van de veiligheid van de scheepvaart en de bescherming van het mariene milieu (PDF-formaat, 78 Kb) * Kaart van het gebied dat aan de IMO zal worden voorgelegd voor aanwijzing als Bijzonder Kwetsbaar Zeegebied (PSSA) Waddenzee (PDF-formaat, 145 Kb)
* Kaart van het gebied dat aan de IMO zal worden voorgelegd voor aanwijzing als Bijzonder Kwetsbaar Zeegebied (PSSA) Waddenzee (JPG-formaat, 628 Kb)


---