Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Geachte gedupeerde,

Ook dit jaar weer geen kaart of kado met Valentijn gehad? Geen stille aanbidder of aanbidster? Vriend, vriendin, partner of minnaar vergeten je een kaartje te sturen of een kadootje te geven? Helemaal alleen?

Veel mensen worden ieder jaar slachtoffer van Valentijn. Mensen die hun eenzaamheid net weer te boven waren of dachten dat ze de ware hadden gevonden, worden op Valentijnsdag weer met hun neus op de feiten gedrukt.

Natuurlijk is er ook die groep mensen die er nooit achterkomen van wie ze die mooie kaart of dat lieve kadootje hebben gekregen. En wat dacht je van al die verliefden die degene van wie ze al zo lang dromen een met romantiek overladen Valentijnsboodschap sturen en wat blijkt? Hun droom- prins(es) is al overspoeld met presentjes van tientallen anderen!!

De Bond van Valentijnslachtoffers heeft dit jaar besloten dat het over moet zijn met de Valentijn- terreur en verzoekt iedereen die gekweld wordt door het Valentijngeweld zich als gratis lid van de Bond van Valentijnslachtoffers aan te melden middels het formulier. Tevens kan je op dit formulier je hart uit storten omtrent je trieste ervaringen met Valentijnsdag.

Uit alle hartverscheurende verhalen worden de meest aangrijpende eind februari 2002 gepubliceerd op deze site. Iedereen die zich als lid opgeeft ontvangt periodiek een bulletin. Tevens ontvangt men een uitnodiging voor de Happy Valentine Party die volgend jaar op Valentijnsdag 2003 wordt georganiseerd. Dit om te voorkomen dat leden weer te pas en te onpas met Valentijnsdag worden geconfronteerd.

Met vriendelijke groet,
Bond van Valentijnslachtoffers

Hein Pieters te Tiel

www.valentijnslachtoffers.nl

Wilt u een interview met de woordvoerder H.P. te T. neem dan kontakt op met Nicodis 026 - 327 48 55.