Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

Officiele bekendmakingen

Aangevraagde bouwvergunningen (ARTIKEL 41)

* Koenestraat 89 uitbreiding woning

* De Del 7 uitbreiding woning (slaapkamer)
* De Hucht 18 plaatsing raamkozijn in zijgevel
* Dooiweg 6 plaatsing zonnecollectoren

Deze publicatie vindt plaats op grond van het bepaalde in artikel 41 van de Woningwet en is bedoeld om bekendheid te geven aan het feit, dat genoemde aanvragen om bouwvergunning zijn ingediend. Deze aanvragen liggen niet ter inzage. Nadere informatie kunt u krijgen in het gemeentehuis bij Bouw- en Woningtoezicht (tel 469653).

Verleende bouwvergunningen
Burgemeester en wethouders hebben bouwvergunning c.q. melding verleend voor:
Ds. Keppellaan 20 te Amerongen (melding), voor het plaatsen van een dakkapel, verzenddatum 31 januari 2002.
Kon. Wilhelminaweg 90 te Amerongen, voor het bouwen van een erker, verzenddatum 4 februari 2002.
Burg. mr. W.E. van Weedelaan 2 te Amerongen, voor het plaatsen van een raamkozijn in de topgevel, verzenddatum 4 februari 2002. Ameronger Wetering 24B te Amerongen, voor het uitbreiden van de woning, verzenddatum 4 februari 2002.
Het engelse werk 4 te Amerongen, voor het uitbreiden van de woning, verzenddatum 4 februari 2002.
Van Reede Ginckellaan 6 te Amerongen, voor het plaatsen van een kap op de garage/berging, verzenddatum 4 februari 2002.

Sloopvergunning
Burgemeester en wethouders hebben een sloopvergunning verleend voor: Parallelweg 2 te Overberg (gedeeltelijk), voor het slopen van gedeelte van een woning, verzenddatum 29 januari 2002.
Industrieweg Noord 14 te Amerongen, voor het slopen van de rechter loods (voormalig opslag terrein Fuller Nederland), verzenddatum 7 februari 2002,

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken hiertegen binnen zes weken na verzenddatum een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Amerongen.

Als u meent dat u door de verleende vrijstellingen en/of bouwvergunningen rechtstreeks in uw belang wordt getroffen, kunt u binnen zes weken na de dag waarop het besluit op de voorgeschreven wijze is bekendgemaakt (zie verzenddatum) een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Amerongen. Het instellen van bezwaar schorst de werking van de vergunning niet. Daarvoor kunt u - als tegen een besluit bezwaar is gemaakt - een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de President van de Rechtbank Utrecht, Postbus 13023 LA Utrecht.