ZXFACTORY

Nieuwe site voor message4u

Nieuwe site voor message4u

De unified messaging dienst message4u is in een geheel nieuw jasje gestoken. Leden kunnen nog steeds gratis gebruik maken van de diensten: fax.2.mail, voice.2.mail, mail.2.phone, reply mail en sms. Nieuw op de site is het gedeelte voor ASP solutions. ZXFactory wil hiermee de mogelijkheden van unified messaging voor bedrijven onder de aandacht brengen. De url blijft http://www.message4u.nl.

Ede, 13 februari 2002

De nieuwe site van message4u oogt vrolijk en overzichtelijk. De aangeboden diensten zijn niet veranderd. Na aanmelding kunnen message4u leden nog steeds gratis gebruik maken van vijf unified messaging functionaliteiten: fax.2.mail, voice.2.mail, mail.2.phone, reply mail en sms. Door het koppelen van een persoonlijk 084-nummer aan een bestaand e-mailadres kan een message4u lid faxen en voicemailberichten ontvangen in zijn mailbox. Het telefoonnummer kan worden gebruikt om e-mailberichten te beluisteren en beantwoorden. Vanaf de site verstuurt men eenvoudig en gratis sms-berichten tot een maximum van vijf per dag.

Door de restyling is message4u gebruiksvriendelijker. Vanaf elke pagina kunnen leden inloggen op hun persoonlijke pagina's. De nieuwsberichten en het support gedeelte zijn overzichtelijker ingedeeld. De felle en hippe vormgeving draagt bij aan een vrolijke en persoonlijke ervaring van de unified messaging diensten.

Nieuw op de site is een gedeelte voor ASP solutions. ZXFactory wil hiermee de mogelijkheden van unified messaging voor bedrijven onder de aandacht brengen. Ton Renes, commercieel directeur van ZXFactory, stelt:'Ook bedrijven kunnen profiteren van unified messaging. De techniek zorgt ervoor dat werknemers beter bereikbaar zijn. Communicatie wordt een stuk eenvoudiger door de integratie van losse media zoals fax, voicemail en e-mail.' ZXFactory implementeert unified messaging als ASP oplossing in bedrijven.

Url: http://www.message4u.nl

Over ZXFactory
ZXFactory is een facilitaire partner voor ICT-dienstverlening: beheer infrastructuren, streaming media, unified messaging en webapplicaties. Met jarenlange ervaring in internettechniek en een scherp oog voor marktontwikkeling vertaalt ZXFactory de laatste ontwikkelingen naar kansen en concrete oplossingen voor onze klanten. Het bedrijf levert haar diensten aan onder andere ISP's, portals en kabelmaatschappijen.
http://www.zx.nl


---

--