Schiphol-Rijk, 25 januari 2002

Betreft: uitnodiging persbijeenkomst ter gelegenheid van de lancering van Visual Studio .NET op 14 februari a.s.

Geachte redactie,

Al anderhalf jaar spreekt Microsoft over .NET, de visie op de verdere ontwikkeling van Internet. En nu is het dan zover: .NET wordt werkelijkheid. Op 13 februari a.s. lanceert Microsoft de ontwikkelomgeving Visual Studio .NET en het .NET Framework officieel in de Verenigde Staten. Vanaf dan is de technologie beschikbaar die softwareontwikkelaars nodig hebben om de volgende generatie Internet tot een realiteit te maken. Volgens analisten brengt Microsoft hiermee de meest uitgebreide ontwikkelomgeving op de markt voor de snelle en dus productieve ontwikkeling en integratie van webservices en applicaties op basis van XML. Internetstandaarden en -protocollen zoals XML en SOAP zijn diep in de structuur van Visual Studio .NET geïntegreerd, hetgeen ontwikkeltrajecten van applicaties aanzienlijk vereenvoudigt.

Om de pers te informeren over de toekomst van .NET in het algemeen en de technische mogelijkheden van Visual Studio .NET in het bijzonder, organiseert Microsoft op 14 februari a.s. een persbijeenkomst waarvoor wij u van harte uitnodigen. Van Microsoft-zijde zal Erwin Visser, marketing manager, en Lex Oskam, product manager, u over respectievelijk de .NET-strategie en de functionaliteit van de nieuwe ontwikkelomgeving toelichten. Daarnaast zijn Herbert Van Zyl, de R&D Director van Unit4/Agresso, en Ron Tolido, de CTO van Cap Gemini Ernst & Young, bereid gevonden om de eerste praktijkervaringen van hun organisaties met Visual Studio .NET met u te delen.

De persbijeenkomst vindt plaats in het Rosarium, Amstelpark 1, Europaboulevard, Amsterdam Buitenveldert. U bent vanaf 10.30 uur welkom. De bijeenkomst start om 10.45 uur en duurt tot circa 12.30 uur. Daarna nodigen wij u graag uit voor een eenvoudige, informele lunch.

Wij horen graag van u of u op onze uitnodiging wilt ingaan. U kunt zich aanmelden op de website van ons PR-bureau MCS (www.mcsonline.nl)) of via e-mail aan info@monogram.nl. Even bellen met MCS kan natuurlijk ook, tel: 023 - 562 82 08. Indien u zich aanmeldt, sturen zij u een bevestiging inclusief routebeschrijving toe.

Met vriendelijk groet,

Microsoft B.V.

Astrid Balsink
PR Manager