Korps: Flevoland, plaats: District Zuid 14-02-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Insulinespuiten weg
ALMERE Een 71-jarige man uit Almere heeft woensdagavond aangifte gedaan van diefstal uit zijn auto, die geparkeerd stond in de parkeergarage aan de Muntmeesterstraat. Een tas met daarin onder meer insulinespuiten werd weggenomen. Een deel van de goederen is weer teruggevonden, maar de insulinespuiten zijn nog spoorloos. De politie vraagt de vinder van de insulinespuiten deze af te geven bij het politiebureau. Het verkeerd gebruik van insuline kan leiden tot ernstige gezondheidsschade.

Dubbele aanrijding Vrijheidsdreef
ALMERE Woensdagavond heeft zich op de Vrijheidsdreef een aanrijding voorgedaan waarbij uiteindelijk drie autos betrokken raakten. Een 21-jarige automobilist uit Almere verklaarde dat hij werd gesneden door een onbekend gebleven automobilist en moest remmen. Een 23-jarige automobilist uit Lelystad kon niet meer op tijd tot stilstand komen en botste achterop de Almeerder.
Op het moment dat de beide mannen waren uitgestapt om het samen af te handelen, reed een 30-jarige Almeerder tegen de auto van de Lelystedeling. De 30-jarige Almeerder verklaarde tegen de politie dat hij aan het bellen was en de auto over het hoofd had gezien. De Lelystedeling stond naast zijn auto en kon net op tijd wegspringen. Zijn auto kwam half in de sloot terecht. De 30-jarige droeg geen gordel. Hij is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Flevoziekenhuis.