SKYRADIO

Sky Radio geeft Sky Box weg voor concert

Luisteraars van Sky Radio 100.7 FM maken de komende weken kans op een eigen Sky Box in de Kuip tijdens het concert van Marco Borsato. Een unieke prijs want nooit eerder gaf een radio station een complete Sky Box weg! Op de site van Sky Radio, www.skyradio.nl, kunnen luisteraars meedoen aan een Marco Borsato prijsvraag om voor de Sky Box in aanmerking te komen.

De Sky Box, die uiteraard volledig verzorgd is en een prima uitzicht
biedt bij het concert, geeft plaats aan 12 personen. De gelukkige winnaar kan dus met 12 vrienden of vriendinnen aanwezig zijn bij het spectaculaire concert van Marco Borsato op vrijdag 14 juni aanstaande.

Sky Radio zal vrijdag 1 maart omdopen tot Marco Borsato dag, ter ere van de release van Marco's langverwachte nieuwe album 'Onderweg'. Tijdens deze dag zendt Sky Radio extra veel Marco Borsato hits uit en vindt er een chatsessie met de zanger plaats. Luisteraars kunnen vanaf 10.00 uur op www.skyradio.nl, zelf vragen stellen aan de Nederlands populairste zanger. Naast de speciale programmering en de chat maken de luisteraars de hele dag kans op speciale Marco Borsato prijzen.

Sky Radio 100.7 FM
Sky Radio 100.7 FM is met circa 5 miljoen verschillende luisteraars per week al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.