Ingezonden persbericht


Mentale steun bij afslanken door Peter Winter

De oorlog tegen de kilo's is niet bij voorbaat een verloren strijd als je naast je dieet ook je denkpatroon aanpast. Om bezoekers daarbij te helpen heeft GezondheidsNet een nieuwe columnist aangetrokken. Mental Coach Peter Winter, bekend van het tv-programma Big Diet, geeft hen op de compleetste gezondheidssite iedere twee weken een steuntje in de rug bij het bereiken van het ideale gewicht. Bovendien beantwoordt hij vragen van lezers.

Als Mental Coach heeft Peter Winter zich de afgelopen twaalf jaar vooral gespecialiseerd in stress- en spanningsklachten. Ook wordt hij regelmatig benaderd door mensen met overgewicht. Niet zo vreemd, want beide problemen hebben te maken met de manier waarop iemand in het leven staat. In zijn tweewekelijkse column op www.gezondheidsnet.nl vertelt hij hoe je je leef- en denkpatroon kunt verbeteren en zo letterlijk én figuurlijk beter in je vel komt te zitten. Peter Winter steekt de bezoekers van GezondheidsNet niet alleen door middel van zijn tweewekelijkse column een riem onder het hart in hun strijd tegen de kilo's, maar beantwoordt tevens vragen van lezers. Inzenders die hun vraag op GezondheidsNet gepubliceerd zien, ontvangen bovendien een leuke prijs.

Big Diet
Peter Winter verwierf vorig jaar grote bekendheid als Mental Coach bij het SBS6 tv-programma Big Diet. Hij is echter al vele jaren actief achter de schermen bij diverse grote tv-producties. Bovendien is hij ­samen met zijn leraar Mental Coach Frits Löhnen (die onder andere Hennie Huisman en Pernille La Lau coacht)- oprichter van het Instituut voor Mental Coaching in Amsterdam. Het Instituut voor Mental Coaching heeft in de afgelopen jaren de Mental Coaching Methodiek ontwikkeld. Deze methodiek is erop gericht de gebruiksaanwijzing van het systeem mens te doorgronden om zo de mentale overbelasting weg te nemen.

Naast de column van Peter Winter, biedt GezondheidsNet talrijke slanktips en gezonde recepten. Bovendien vind je er alles over je lijf en gezondheid, diverse thema's, de GezondheidsAlmanak met ruim 300 gezondheidsproblemen, 50 forums en de GezondheidsHoroscoop. GezondheidsNet heeft maandelijks ca. 52.000 bezoekers en dat aantal is snel stijgende.

Noot voor de redactie,