Mojo Concerts

Op 5 december brengt niet alleen Sinterklaas een bezoek aan Nederland, maar ook muzikaal icoon Cliff Richard. Tijdens een eenmalig concert in Ahoy' Rotterdam brengt hij die avond o.a. nummers van zijn nieuwe album Wanted ten gehore.

Toen hij eind jaren 50 in de muziekwereld terechtkwam maakte Cliff Richard naam als Europas eerste echte Rock 'n' Roll ster, het Engelse antwoord op Elvis Presley. Hij is de enige artiest die in de jaren '50, '60, '70, '80, '90 en nu in het nieuwe millennium hits heeft gehad (in verschillende muzikale genres als rock & roll, pop en gospel), hetgeen hem een vermelding in het Guinness Book of Records heeft opgeleverd. Met een platenverkoop van meer dan 250 miljoen exemplaren is Cliff Richard één van de grootste artiesten aller tijden. Tevens is hij verscheidene malen onderscheiden voor zijn zeer succesvolle carrière. In mei 1995 werd hij zelfs in de Britse adel verheven. Sir Cliff Richard is het levende bewijs van een Britse artiest die 40 jaar muzikale trends overleefd heeft.

Het nieuwe album Wanted, zijn eerste sinds oktober 1998, bevat een mix van nieuw materiaal en covers van songs die Cliff zelf altijd al graag had willen vertolken, waaronder nummers van Elvis Presley, The Beatles, Tina Turner en James Taylor. Wanted is geproduceerd door Alan Tarney die eerder verantwoordelijk was voor hits als We Don't Talk Anymore, Wired For Sound en Some People.

Cliff Richard
Donderdag 5 december 2002
Ahoy' Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: ¤40,- / ¤37,50 / ¤35,- (excl. servicekosten)

Kaartverkoop start zaterdag a.s. door Ticket Service via https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=2474&origin=6 of de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (¤ 0,45 c.p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.