Persbericht De Amersfoortse

Keywords: Amersfoortse, De Amersfoortse Verzekeringen, inkomen, verzekeraar, verzekeringen, zelsfstandige ondernemer, dga, particulier, pensioen, ziektekosten, zorg, arbeidsongeschiktheid, ASR Groep, assurantie, assurantieadviseur, adviseur, tussenpersoon, intermediair, reintegratie Amersfoortse, De Amersfoortse Verzekeringen, inkomen, verzekeraar, verzekeringen, zelsfstandige ondernemer, dga, particulier, pensioen, ziektekosten, zorg, arbeidsongeschiktheid, ASR Groep, assurantie, assurantieadviseur, adviseur, tussenpersoon, intermediair, reintegratie

De Amersfoortse beleggingshypotheek De Amersfoortse beleggingshypotheek is een een hypothecaire geldlening in combinatie met een beleggingsrekening bij de ASR Bank.

De klant kan kiezen uit zes ASR Bank beleggingsfondsen en de Liquide Middelen Rekening en bepaalt dus zelf het beleggingsrisico. Op ieder moment is het mogelijk om te switchen tussen de fondsen. De beleggingshypotheek kent lage lasten en is een fiscaal aantrekkelijke hypotheekvorm, die ook te gebruiken is voor persoonlijke financiële planning.

Hypotheek analyse programma Gelijktijdig met de introductie van de beleggingshypotheek presenteert De Amersfoortse een vernieuwd Hypotheek Analyse Programma. Dit on-lineprogramma is exclusief toegankelijk voor assurantieadviseurs.

Met het Hypotheek Analyse Programma kunnen assurantieadviseurs on-line scenario's doorrekenen en vergelijken, offertes aanvragen en lastenoverzichten raadplegen. Het Hypotheek Analyse Programma is fiscaal up-to-date en maakt altijd gebruik van de meest recente rentetarieven.

Terug