Artsennet

KNMG workshops 'Flow' en 'Kwaliteit en valkuil'

In april en mei organiseert de KNMG twee workshops die beide twee keer worden gegeven. In de workshop 'Flow' leert u flow in uw werk te herkennen en vergroten om plezier in uw werk te houden. De workshop 'Kwaliteit en valkuil' gaat in op hoe effectief samenwerken mogelijk is op basis van inzicht in elkaars kwaliteiten, talenten en valkuilen.

Workshop 'Flow', plezier in het werk
Met de deelnemers wordt gezocht wat 'flow' nu precies is. 'Flow' zoals de Amerikaanse hoogleraar Csikszentmihalyi wereldwijd onderzocht. 'Flow' op het werk betekent evenwicht tussen de hoeveelheid uitdaging en de capaciteiten van iemand. Mensen die 'flow' beleven zijn gemakkelijk te herkennen: ze gaan volledig op in hun werk, presteren boven de maat en genieten van hun werk. Ze zitten goed in hun vel. Tijdens de workshop leert men om flow in het werk te herkennen en inzicht te krijgen in de condities die nodig zijn om vaker flow te ervaren.
Data en locatie
9 april 2002 van 13.00 tot 17.00 uur in Utrecht 25 april 2002 van 13.00 tot 17.00 uur in Zeist

Workshop 'Kwaliteit en valkuil'
Hoe kunnen we effectief samenwerken op basis van inzicht in elkaars kwaliteiten/talenten en valkuilen?
Tijdens de workshop leren de deelnemers zich bewust te worden van hun kwaliteiten en de samenhang te zien tussen kwaliteit, valkuil, allergie en uitdaging. Na een korte theoretische uitleg gaat men praktisch oefenen. Het inzicht in kwaliteit en valkuil is inspirerend en verdiept de samenwerking en is direct praktisch toepasbaar. Data en locatie
24 april 2002 13.00 tot 17.00 uur in Zeist
29 mei 2002 13.00 tot 17.00 uur in Den Haag

Groepsgrootte
De groepsgrootte is voor beide workshops vastgesteld op minimaal 10 en maximaal 14 deelnemers.

Kosten
De prijs per workshop bedraagt:
150,00 voor KNMG-leden
175,00 voor niet-KNMG-leden.

Aanmelden en betaling
U kunt zich aanmelden bij Frea Strik, tel 030-2823827 of per e-mail: f.strik@fed.KNMG.nl. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Na aanmelding ontvangt u een deelnamebevestiging en een acceptgirokaart.

Zie ook: diensten van loopbaanbureau voor andere workshops en loopbaaninformatie

logo
Patiëntenpalet

Congres KNMG - ZonMw
7 en 8 maart 2002
accreditatie voor congres online inschrijven

exclusief leden

Een aantal diensten op de KNMG-site is exclusief voor leden. Nadat u bent ingelogd ziet u deze extra optie in het linkermenu.

EEn knmg initiatief

© copyright 2002 KNMG home