Gemeente Capelle a/d IJssel

Bestemmingsplan Prinsenland

Achtste uitwerking van het bestemmingsplan Prinsenland (Prins Pieter Christiaanstraat II)

Van 14 februari tot en met 13 maart 2002 ligt de Achtste uitwer-king van het bestem-mingsplan Prinsenland (Prins Pieter Christiaanstraat II) ter inzage.

Gedurende de genoemde periode van vier weken kunnen belangheb-benden schriftelijk hun bedenkingen op de bovengenoem-de uitwerking kenbaar maken.

Achtergrond
Het bestemmingsplan Prinsenland kent vijf globale bestemmingen die nader moeten worden uitgewerkt. Gemengde doeleinden is er hier een van. Deze bestem-ming is uitgewerkt voor de grond ten oosten van de Prins Alexanderlaan en ten zuiden van het Zadkine college.

Inzage, informatie en mogelijkheid tot het indienen van beden-kingen
De uitwerking ligt ter inzage van 14 februari tot en met 13 maart 2002.

Bedenkingen op schrift dienen te worden gericht aan het dagelijks bestuur van de deelgemeenteraad Prins Alexander, Prins Alexanderplein 6, 3067 GC Rotterdam.
De uitwerking ligt van 9.00 uur tot 16.00 uur in het deelgemeentekantoor op twee plaatsen ter inzage, t.w. op de derde verdieping en bij het publiekscentrum (ingang Perseusstraat). Voor een toelichting op de uitwerking adviseren wij eenieder gebruik te maken van het spreekuur van de sector Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer (ROB).
Het spreekuur wordt dagelijks gehouden van 12.00 tot 13.30 uur in het publiekscentrum in het deelgemeentekantoor.

Bouwplan 4 weken ter inzage

De deelgemeente Prins Alexander maakt bekend dat van 15 februari 2002 tot en met 14 maart 2002 het volgende plan ter inzage ligt. Het bestuur overweegt te zijner tijd de vergunning te verlenen voor dit plan.

a. het plan voor het bouwen van 3 kantoorpanden aan de Prins Pieter Christiaanstraat.

Voor het plan genoemd onder a. geldt dat vrijstelling kan worden verleend met toepassing van artikel 19, lid 1, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Alvorens vergunning kan worden verleend, zal door het College van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland een verklaring van geen bezwaar moeten worden afgegeven.

Bedenkingen op schrift dienen te worden gericht aan het dagelijks bestuur van de deelgemeenteraad Prins Alexander, Prins Alexanderplein 6, 3067 GC Rotterdam.
Het bouwplan ligt van 9.00 uur tot 16.00 uur in het deelgemeentekantoor op twee plaatsen ter inzage, t.w. op de derde verdieping en bij het publiekscentrum (ingang Perseusstraat). Voor een toelichting op het bouwplan adviseren wij eenieder gebruik te maken van het spreekuur van de sector Ruimtelijke Ontwikkeling en beheer (ROB).
Het spreekuur wordt dagelijks gehouden van 12.00 uur tot 13.30 uur in het publiekscentrum in het deelgemeentekantoor.