Gemeente Oegstgeest

Voorbereidingsbesluit

De gemeenteraad heeft op 7 februari 2002 verklaard, dat herzieningen van bestemmingsplannen worden voorbereid voor het perceel Pieter de Hoochlaan 2 en direkte omgeving en het gebied Wilhelminapark-Rhijngeest-Zendingshuis. Het voorbereidingsbesluit voor de Pieter de Hoochlaan zal op 14 februari 2002 en het voorbereidingsbesluit voor het gebied Wilhelminapark-Rhijngeest-Zendingshuis zal op 8 februari 2002 in werking treden.

De besluiten met de bijbehorende kaarten ligt voor een ieder ter inzage bij de afdeling Bouwen en Wonen in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest, dagelijks van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken tegen de voorbereidingsbesluiten een bezwaarschrift indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1270, 2340 BG te Oegstgeest. Tevens kunnen belanghebbenden bij de President van de Arrondissementsrechtbank Den Haag (Sector Bestuursrecht), Postbus 20302, 2500 EH te Den Haag een verzoek om voorlopige voorziening indienen. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift vangt aan op de eerste dag na deze bekendmaking.