Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 14-02-2002 Mediaberichten 14 februari (13.30 uur)

Venlo winkeldief betrapt

VENLO Personeel van een winkel aan de Geldersepoort betrapte woensdagmiddag een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats bij het stelen van levensmiddelen met een waarde van ruim twintig euro. De man is overgedragen aan de politie en zal, na overleg met de officier van justitie, zich op 16 april voor de rechter moeten verantwoorden. Omdat de man geen identiteitspapieren heeft is hij voor verder onderzoek overgedragen aan de vreemdelingenpolitie.

Blerick 36 bekeuringen bij snelheidscontrole

BLERICK Bij een radarsnelheidscontrole op de Vastenavondkampstraat heeft de politie woensdagmiddag 36 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 483 voorbijgangers was 84 km/u. Goed voor een boete van 187 euro.

Tegelen 32 bekeuringen bij snelheidscontrole

TEGELEN Bij een radarsnelheidscontrole op de Roermondseweg heeft de politie woensdagmiddag 32 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 790 voorbijgangers was 77 km/u. Goed voor een boete van 115 euro.

Venlo winkeldief betrapt

VENLO Personeel van een winkel aan de Geldersepoort betrapte woensdagmiddag een 25-jarige man uit Venlo bij het stelen van levensmiddelen met een waarde van ruim tien euro. De man is overgedragen aan de politie en is na het opmaken van een proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

Ell 36 bekeuringen bij snelheidscontrole

ELL Bij een radarsnelheidscontrole op de Hoogstraat heeft de politie woensdagmiddag 36 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 80 km/u. De hoogste snelheid van de 345 voorbijgangers was 115 km/u. Goed voor een boete van 187 euro.

Vlodrop geen bekeuringen bij snelheidscontrole

VLODROP Bij een radarsnelheidscontrole op de Bergerweg heeft de politie woensdagmiddag 75 automobilisten gecontroleerd van wie er niet één te hard reed. Er mag 50 km/u worden gereden en iedereen hield zich daar keurig aan.