Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 14-02-2002 2e Persbericht donderdag 14 februari 2002

Politieberichten

Eindhoven: Diefstal bromfiets
Woensdagavond rond 21.15 uur is van een 17-jarige jongen uit Eindhoven zijn bromfiets gestolen. Samen met een vriend stond hij met zijn bromfiets bij een tankstation op de Oude Bossche Baan. Een onbekende jongen kwam naar hen gelopen en vroeg of hij een keertje mocht rijden. De Eindhovenaar gaf aan daar niet van gediend te zijn. Direct daarop ging de onbekende jongen op de bromfiets zitten. De 17-jarige Eindhovenaar nam de sleutel uit het contactslot. Hierop greep de onbekende jongen de Eindhovenaar vast en trok de bromfiets-sleutels uit zijn hand. Vervolgens startte hij de bromfiets en reed snel weg.

Bladel: Jongen vermist
De sinds dinsdag jl vermiste 14-jarige Tom van der Veld uit het Limburgse Geulle is terecht. De jongen heeft inmiddels telefonisch contact opgenomen met zijn vader.

Son: Diefstal uit een bedrijf
Tussen woensdagavond 21.20 en donderdagmorgen 7.00 uur zijn uit een bedrijf aan de 5600 drie laptops en geld gestolen. Onbekend is hoe men het pand binnenkwam.

Valkenswaard: Inbraak in een bedrijf
Tussen woensdagavond 19.00 en donderdagmorgen 7.55 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Zeelbergseweg. Een toegangsdeur is opengebroken. Uit het pand zijn diverse gereedschappen, een gsm en een fax gestolen.

Valkenswaard: Diefstal portemonnee
Donderdagmiddag rond 14.30 uur is een 62-jarige vrouw uit Peer slachtoffer geworden van diefstal van haar portemonnee. Zij liep over de weekmarkt op de Markt. Toen zij wilde afrekenen zag ze dat de portemonnee uit haar tas verdwenen was. In de portemonnee zaten persoonsbescheiden en ongeveer 150 Euro.

Oirschot: Diefstal auto
Tussen woensdagmorgen 10.30 en donderdagmorgen 6.50 uur is vanaf de Oude Grintweg een zwarte personenauto, Nissan Y60A, kenteken VX-GX-92, gestolen.

Geldrop: Verdachte mishandeling aangehouden
Donderdagmiddag rond 14.05 uur is op de Admiraal Byrdstraat een 29-jarige vrouw uit Eindhoven aangehouden. Zij had daar enkele personen geslagen en geschopt. Toen een 51-jarige vrouw uit Geldrop te hulp schoot, sloeg en schopte de Eindhovense haar. De 51-jarige Geldropse heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. Zij klaagde over pijn aan haar bovenbeen. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.