VODAFONE
http://www.vodafone.nl

SMS Valentijns-wens razend populair

Maastricht, 14 februari 2002 . Opnieuw is bewezen dat de mobiele wens razend populair is. Op Valentijnsdag verstuurden klanten van Vodafone in Nederland van .s ochtends vroeg tot rond het late middaguur elkaar ruim 1 miljoen SMS-berichten. Dat is 45% meer SMS-verkeer dan gebruikelijk op een donderdag en eenderde meer dan vorig jaar op Valentijnsdag. Daarmee lijkt het SMS-bericht een ideale manier om op .de dag van de liefde. je (anonieme) geliefde met een mobiele tekstboodschap te verrassen.

Onder meer via de mobiele portal van Vodafone, Vizzavi, werden er speciale diensten aangeboden zoals bijvoorbeeld .Cupid.s Arrow.. Hiermee konden mobiele bellers hun geheime liefde een anoniem liefdes-SMS-je sturen en eventueel een afspraak regelen. Ook konden geliefden elkaar mobiel door middel van SMS plaatjes, logo.s of romantische ringtones toesturen.

Het SMS-bericht wordt meer en meer gebruikt om tijdens feestelijke dagen een mobiele wens te versturen. Zo werden er tijdens de kerstdagen 5,2 miljoen mobiele kerstwensen verstuurd door de klanten van Vodafone in Nederland en verstuurden zij tijdens afgelopen Oud & Nieuw ruim 4 miljoen nieuwjaarswensen via SMS over het Vodafone netwerk.

Vodafone
Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijd opererende Vodafone Group Plc, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. De Vodafone Group heeft wereldwijd 100 miljoen klanten in 28 landen. Sinds 15 juni 1999 is Vodafone Libertel N.V. genoteerd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / /