Politie Drenthe

Persberichten

berichten van donderdag
16:58 donderdag 14 februari 2002

Martin Panman
0651611628

Aanrijding
HAVELTE. In Havelte gebeurde gistermiddag een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtauto. De vrachtauto reed in de richting van Meppel. Een 76 jarige automobilist uit Son en Breugel stond op de Lokbrug te wachten en reed vlak voor de vrachtauto de weg op. De chauffeur van de vrachtauto kon niet meer tijdig stoppen en raakte de personenauto. De bestuurder van de personenauto zat bekneld in zijn auto en moet door de brandweer bevrijd worden. Met een ziekenauto is hij voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel.

Auto tegen vangrail
BEILEN. Op de A28 ter hoogte van Beilen gebeurde vanmorgen een ongeval. Een 24 jarige automobilist uit Assen verkeek zich op de snelheid van zijn voorganger, die langzamer reed. Om een aanrijding te voorkomen week hij uit naar links, reed de berm in en kwam uiteindelijk tegen de vangrail tot stilstand. De bestuurder werd niet gewond, maar zijn auto werd zwaar beschadigd en moest afgesleept worden.

Inbraak
EMMEN. Vannacht is er ingebroken in een winkel aan het Raadhuisplein. De toegangsdeur is opengebroken en in de winkel werden alle kasten doorzocht. Uiteindelijk verdween er een klein bedrag aan wisselgeld. De 45 jarige winkellier deed aangifte.

Potloodventer gesignaleerd
EMMEN. Vanmorgen is in het bos richting de Houtweg in Emmen een potloodventer gesignaleerd. Een 36 jarige vrouw uit Emmen deed hier aangifte van. De man moet ongeveer 40 jaar oud zijn, 1.65 lang, gedrongen postuur, donkerblond kort haar, een lichtkleurige korte jas met een elastisch boord en een lichtbruine corduroybroek.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe