Magnus Filippijnen en Questronix in Joint Venture voor verkoop en implementatie van SAP

Team Synergia combineert expertise in systeemintegratie en implementaties

Naarden/Manilla, 14 februari 2002 - Management & IT adviesbureau Magnus en de Filippijnse systems integrator Questronix Corporation hebben bekend gemaakt dat zij een 50-50 joint venture gevormd hebben voor de verkoop en implementatie van SAP software en toepassingen voor de Filippijnse MKB-markt. "SAP heeft de nieuwe joint venture, Team Synergia, direct gecertificeerd als value added reseller (VAR)", aldus Ian Black, Managing Director van SAP in de Filippijnen.

Michael S. Dionisio, Managing Director van de nieuwe onderneming en assistant vice president voor Questronix product support, zei dat de alliantie klanten kan voorzien van een stabiele, complete oplossing, inclusief mySAP licenties, implementatie, ondersteuning en hardware.

Magnus is naast de Benelux actief in een aantal landen in Zuidoost Azië en ontving recentelijk de SAP Philippines Premium Partner Award voor haar succesvolle SAP-projecten in dat land. Questronix, opgericht in 1987, is een systems integrator die in de Filippijnen bekend is als belangrijke RS/6000 reseller met diverse best-of-breed solutions.


---

Magnus
Magnus assisteert ondernemingen bij het verbeteren van bedrijfsprestaties met behulp van IT. Hierbij gaat het om versterking van de positie van ondernemingen in hun waardeketen, creatie van nieuwe afzetmogelijkheden voor producten en diensten, verhoging van de klanttevredenheid en verbetering van bedrijfsprocessen. Naast het hoofdkantoor in Naarden heeft Magnus vestigingen in Bangkok, Brussel, Jakarta, Kuala Lumpur, Manilla en Singapore. Magnus telt ongeveer 500 medewerkers. Het management- en IT-consultingbedrijf werd in 1990 opgericht en heeft sinds 1998 een beursnotering aan Euronext Amsterdam. Voor meer informatie over Magnus: www.magnus.com

Voor meer informatie:
Magnus
Caroline Jooren
035 - 699 60 60
c.jooren@nl.magnus.com

Whizpr
Peter Sips
0317 - 410 483
magnus@whizpr.nl