SKYRADIO

De 100 mooiste Valentijn Love Songs op Sky Radio

Op 14 februari is het de dag van de liefde, Valentijnsdag. Sky Radio besteedt als de Valentijnszender van Nederland, natuurlijk extra veel aandacht aan deze dag. De beste beluisterde radiozender van Nederland heeft er zelfs zijn naam voor gewijzigd in Valentine FM. Daarom zendt Sky Radio 100.7 FM in samenwerking met kijkshop.nl op 14 februari de 100 mooiste en meest romantische Love Songs uit, samengesteld door de luisteraars zelf.

Op de Sky Radio site, skyradio.nl kunnen luisteraars tot 13 februari hun favoriete Love Song Top 3 opgeven. Iedere deelnemer maakt bovendien kans op een fantastische Love Trip naar Las Vegas! De 100 populairste Love Songs worden op 13 februari op de website van Sky Radio gepubliceerd.

Privé concert voor Valentijn
Naast de Love Songs, die op 14 februari worden uitgezonden, biedt Sky Radio haar luisteraars en de bezoekers van skyradio.nl de kans om speciaal voor Valentijn hun geliefde te trakteren op een privé-optreden van een artiest naar keuze! Deze artiest zal op Valentijnsdag een bezoek brengen aan de gelukkige winnaar en daar een thuisconcert of een optreden op de werkplek geven. Uiteraard brengt de gekozen artiest een romantisch Valentijnsboeket mee.

Candlelight
Tenslotte maken liefhebbers van het romantische programma Candlelight de komende week kans op een Valentijnsdiner voor twee, bij het insturen van een Valentijnsgedicht voor hun geliefde. Het mooiste gedicht wordt uiteraard beloond met dit diner voor twee!

Sky Radio 100.7 FM, Valentine FM
Sky Radio 100.7 FM is met ongeveer 5 miljoen verschillende luisteraars per week al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.